ANSMANN 2x AA Extreme Lithium Blister

Ansmann Extreme Li-Ion batterij. De kracht en eigenschappen van Li-Ion zijn wel bekend. Nu zijn er batterijen verkrijgbaar als Li-Ion variant. Extreem krachtig en gaan lang mee.
Artikelnummer:
5021003
Verzendkosten:
€5,95
Huidige levertijd:
werkdagen voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

€7,99

€5,99 Excl. btw

€7,25 Incl. btw

Ansmann 2x Extreme Lithium AA Batterijen

Geschikt voor elke lijnlaser die op AA batterijen werkt. Door deze Li-Ion batterijen kan langer, beter en onder de zware omstandigheden uitstekend gewerkt worden.

10 jaar batterij:

De hoogwaardige lithiumbatterij, speciaal ontwikkeld voor rookmelders, biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid.

Tot 700% meer vermogen:

De lithiumbatterijen bieden vele malen meer vermogen dan zink-koolstofbatterijen.

Hoge prestaties, zelfs bij extreme temperaturen van -40°C tot + 60°C:

Of het nu in extreme kou, op bergen of onder water is - extreme lithiumbatterijen zijn de batterijen voor professionele en industriële eisen. Ze zijn uitzonderlijk tolerant ten opzichte van negatieve temperaturen.

Ultra-light:

Lithiumbatterijen zijn ongeveer 35% lichter dan normale alkalinebatterijen. Dit is een groot voordeel dat zichzelf snel terugbetaalt met alle buitenactiviteiten of op reis.

Langdurige duurzaamheid:

De lithiumbatterijen bieden u betrouwbare prestaties en duurzaamheid op lange termijn (10 jaar) naast een zeer goede prijs / prestatie-verhouding.

Kwaliteit gegarandeerd:

ANSMANN-batterijen worden grondig getest op naleving van elektrische, thermische, geometrische en veiligheidsgerelateerde voorschriften. Zware tests in Duitsland en Azië zorgen ervoor dat alleen de beste productkwaliteit onze klanten bereikt. Onze kwaliteitscontrolemonteurs bewaken voortdurend de conformiteit van de producten met Europese en internationale goedkeuringen en met onze eigen hoge kwaliteitsnormen.

Specificaties:

  • Celgrootte: FR6
  • Celchemie: Lithium
  • Voltage: 1,5 V
  • Cellen: 2
  • Blister verpakking
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */