ADA 2D Basic Level Lijnlaser

Professionele 2-lijns laser voor een zeer gereduceerde prijs! Zeer uitgebreid met brede vensters, fijnafstelling en zelfs afschot mogelijkheid. Geleverd in een mooie tas.
Artikelnummer:
A00239
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
10 - 15 werkdagen

€149,00

€99,00 Excl. btw

€119,79 Incl. btw

ADA 2D Basic Level Lijnlaser

Zeer handige 2-lijns laser met afschot mogelijkheid, fijnafstelling, een breed horizontaal venster, een loodpunt naar beneden en een verticale lijn die tot over het instrument doorloopt op het plafond!

De ADA 2D Basic Level kruislijnlaser projecteert twee laserlijnen. Eén verticale en één horizontale laserlijn. Deze laserlijnen kunnen afzonderlijk van elkaar in- en uitgeschakeld worden. De twee laserlijnen staan haaks op elkaar. Zo kan gemakkelijk en snel een haakse hoek of een horizontale of verticale referentielijn worden uitgezet.

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Denk aan gebruik bij het ophangen van planken of schilderijen op dezelfde hoogte. Ook ideaal voor tegelwerkzaamheden in bijvoorbeeld de badkamer of het toilet.

Ergonomisch:

Deze compacte ADA 2D Basic Level lijnlaser heeft een strak design is dus gemakkelijk te plaatsen op de gewenste werkplek zonder dat hij in de weg staat. Door zijn design is deze compacte kruislaser robuust en bestand tegen een stootje. Het batterijcompartiment zit netjes verwerkt in de laser zodat het niet in de weg zit tijdens werkzaamheden. De ADA 2D Basic Level heeft ook een handig transportlock tegen het beschadigen van het pendelsysteem tijdens het vervoeren.

Gebruiksgemak:

Door de 5/8" schroefdraad aansluiting is de ADA 2D Basic Level gemakkelijk op een stevig statief te plaatsen. De 5/8" aansluiting is een grote aansluiting, wij adviseren een adapter mee te bestellen als u hem op een klein-/fotostatief wilt plaatsen. Zo kan de ADA 2D Basic Level op de ideale hoogte worden afgesteld. De ADA 2D Basic Level kruislaser is met één draai aan de knop aan en uit te zetten. Door het pendelsysteem nivelleert de ADA 2D Basic Level zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° is, geeft hij een akoestisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt. Met de fijnafstelling kan de ADA 2D Basic Level nauwkeurig in zijn horizontale as geroteerd worden.

Afschot:

De ADA 2D Basic Level kan gemakkelijk in afschot gezet worden, door middel van de aan/uit draaiknop. De laserlijnen kunnen dan worden ingeschakeld als het mechanisme nog vergrendeld is. Op deze manier kan de lijnlaser in elke gewenste positie ingesteld worden en beschadigd het mechanisme niet.

Optioneel:

• Handontvanger (+ €70,-)

Het is ook mogelijk om een ADA LR-60 handontvanger te gebruiken. Dat is nodig bij bijvoorbeeld buiten toepassingen of het werken in erg lichte omstandigheden. De laserlijn kan tot wel 40 meter ontvangen worden met de handontvanger. Lees meer...

• Compact Statief 170cm (+ €29,-)

Universeel compact statief 170cm nu in combinatie met deze ADA 2D Basic Level voor €29,- in plaats van €39,-! Ideale combinatie tot een maximale hoogte van 170cm. Makkelijk opdraaibaar. Meer info...

• Compact Statief Robuust 185cm (+ €49,-)

Universeel compact statief robuust 185cm nu in combinatie met deze ADA 2D Basic Level voor €49,- in plaats van €59,-! De robuustere update van ons 170cm statief met flexibele rubberen voetjes. Meer info...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 20 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 40 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 1x loodpunt
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 18 uur*
Lees meer Voeding: 3x AA Alkaline Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Nee
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 45°C
Lees meer Gewicht: 0,250 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 70mm x 70mm x 120mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA 2D Basic Level
- ADA Opberg/draagtas
- Richtplaatje
- Laserbril
- Batterijen

5/5

Stan Verhulst Geplaatst op 2 Augustus 2019 at 13:32

Erg prettige laser! Prijs kwaliteit/verhouding is beter dan verwacht!

5/5

Peter Schop Geplaatst op 4 Juni 2019 at 12:00

Geen geld voor zo'n laser, erg fijn dat voetje en werken in schuinstand!

5/5

de Mann Geplaatst op 6 Februari 2019 at 09:15

Gekocht in overleg met de specialist omdat deze een fijnafstelling heeft en een loodpunt. Zeker niet ontevreden. Lijntje is mooi dun. Snelle levering maakt het ook erg prettig.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */