ADA CUBE Lijnlaser

ADA CUBE Laserwaterpas is de nauwkeurigste in z'n soort. Professionele laserwaterpas voor een scherpe prijs. Perfecte laserwaterpas voor iedere klusser. Gratis Bezorgd!
Artikelnummer:
A00342
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Februari | Week 07

€119,00

€89,00 Excl. btw

€107,69 Incl. btw

Official ADA dealer logoADA CUBE Lijnlaser, laserwaterpas

De nauwkeurigste laserwaterpas in z'n soort! De ADA CUBE laserwaterpas projecteert twee laserlijnen. Eén verticale en één horizontale laserlijn. Deze laserlijnen staan tegelijk aan. De twee laserlijnen staan haaks op elkaar. Zo kan gemakkelijk en snel een haakse hoek of een horizontale of verticale referentielijn worden uitgezet. Makkelijker dan dit kan het niet. Door de makkelijke één-knops bediening is de laserwaterpas direct genivelleerd (waterpas) wanneer de laserlijn zichtbaar wordt. Nu geleverd met:

- Handige wandklem
- Draagtas

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Om bijvoorbeeld planken op te hangen of schilderijen op dezelfde hoogte te hangen. Ook ideaal voor het tegelen van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Dé perfecte toevoeging aan elke gereedschapskoffer. Ben je een professionele klusser of echte doe-het-zelfer, deze ADA CUBE laserwaterpas is dé tool voor jou!

Compact en robuust:

Deze compacte laserwaterpas lijnlaser heeft een beschermlaag van rubber. Hierdoor is deze compacte lijnlaser robuust en bestand tegen een stootje. De ADA CUBE laserwaterpas heeft ook een handig transportvergrendeling tegen het beschadigen van het nauwkeurige binnenwerk tijdens het vervoeren. Deze vergrendeling is tevens de uit-knop, dus wanneer de laserwaterpas uit staat is deze altijd vergrendeld. Valt deze CUBE laserwaterpas uit je handen? Geen probleem, de CUBE kan gemakkelijk tegen een stootje door de robuuste met rubber versterkte behuizing.

Nauwkeurige laserwaterpas:

Deze ADA CUBE lijnlaser laserwaterpas is één van de nauwkeurigste in z'n klasse. Deze zeer compacte laserwaterpas die zelfnivellerend (zelf waterpas stellend) is, heeft een maximale afwijking van 2mm op 10 meter. Dit is te vergelijken met de duurste professionele kruislijnlasers van bekende merken. Hierin is deze lijnlaser dus uniek ten opzichte van andere modellen. Door zijn compacte formaat van 65mm past deze laserwaterpas in elke gereedschapskoffer. 

Gebruiksgemak:

Door de 1/4" schroefdraad aansluiting is de CUBE gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. Zo kan de CUBE op de ideale hoogte worden afgesteld. De CUBE kruislaser is met één knop aan en uit te zetten. Door het pendelsysteem nivelleert de CUBE zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° is geeft hij een akoestisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt. De ADA CUBE is ook te verkrijgen als set met statief en wandklem.

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA CUBE
- ADA CLAMB Wandklem
- ADA Tasje
- Batterijen

GRATIS VERZONDEN !!


 

5/5

Marco valstar Geplaatst op 24 September 2017 at 09:49

Precies als afgesproken

5/5

Pieter Geplaatst op 21 Oktober 2015 at 16:12

Zeer snel geleverd, alles in orde.

5/5

Hans van Otten Geplaatst op 3 Augustus 2015 at 12:08

Zeer tevreden. Laser is goed, service is goed en ze hebben verstand van zaken. Zeker aan te raden.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */