ADA CUBE MINI Lijnlaser

De ADA CUBE Mini is dé innovatie op het gebied van kleine lijnlasers. Deze zeer nauwkeurige lijnlaser is ook nog eens zeer robuust en super gebruiksvriendelijk. Dé perfecte laserwaterpas!
Artikelnummer:
A00465
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
werkdagen voor 15:00 uur besteld =Zelfde dag verzonden

€89,00

€69,00 Excl. btw

€83,49 Incl. btw

Official ADA dealer logoADA CUBE MINI Laserwaterpas / Lijnlaser

De ADA CUBE Mini Laserwaterpas is de nieuwste innovatie op het gebied van lijnlasers. Deze laserwaterpas is zeer compact, maar zeer robuust door de innovatieve behuizing. De behuizing is een combinatie tussen gehard kunststof en rubber. Hierdoor kan de laserwaterpas gemakkelijk tegen een stootje. Door het zelfnivellerende pendelmechanisme is deze lijnlaser zeer makkelijk te gebruiken. Zet met één beweging de lijnlaser aan en hij is gelijk genivelleerd (waterpas) en de lijnen zijn direct zichtbaar.

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Om bijvoorbeeld planken op te hangen of schilderijen op dezelfde hoogte te hangen. Ook ideaal voor het tegelen van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Dé perfecte toevoeging aan elke gereedschapskoffer. Ben je een professionele klusser of echte doe-het-zelfer, deze ADA CUBE mini laserwaterpas is dé tool voor jou!

Compact en robuust:

Deze compacte laserwaterpas lijnlaser heeft een beschermlaag van rubber. Hierdoor is deze compacte lijnlaser robuust en bestand tegen een stootje. De ADA CUBE mini laserwaterpas heeft ook een handige transportvergrendeling tegen het beschadigen van het nauwkeurige binnenwerk tijdens het vervoeren. Deze vergrendeling is tevens de aan en uit-knop, dus wanneer de laserwaterpas uitstaat is deze altijd vergrendeld. Valt deze CUBE mini laserwaterpas uit je handen? Geen probleem, de CUBE kan gemakkelijk tegen een stootje door de robuuste, met rubber versterkte, behuizing.

Nauwkeurige en compacte laserwaterpas:

Deze ADA CUBE mini lijnlaser laserwaterpas is één van de nauwkeurigste in z'n klasse. Deze zeer compacte laserwaterpas die zelfnivellerend (zelf waterpas stellend) is, heeft een maximale afwijking van 2mm op 10 meter. Dit is te vergelijken met de duurste professionele kruislijnlasers van bekende merken. Hierin is deze lijnlaser dus uniek ten opzichte van andere modellen. Door zijn compacte formaat, slechts 45mm breed, past deze laserwaterpas in elke gereedschapskoffer. 

Gebruiksgemak:

Door de 1/4" schroefdraadaansluiting is de CUBE mini gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. Zo kan de CUBE mini op de ideale hoogte worden afgesteld. De CUBE mini kruislaser is met één knop aan en uit te zetten. Door het pendelsysteem nivelleert de CUBE mini zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° is geeft hij een akoestisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt.

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA CUBE Mini
- ADA CLAMB Wandklem
- ADA Tasje
- Batterijen
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */