ADA PROLiner 4V kruislijnlaser 5 lijns kofferset

Alles compleet in één koffer. Zeer professionele en robuuste kruislijnlaser met 5 laserlijnen. De kruislijnlaser met alle accessoires in één koffer.
Artikelnummer:
A00476
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
werkdagen voor 15:00 uur besteld =Zelfde dag verzonden

€499,00

€379,00 Excl. btw

€458,59 Incl. btw

Official ADA dealer logoADA PROLiner 4V kruislijnlaser Kofferset (NIEUW)

De ADA ProLiner is een erg robuuste en betrouwbare lijnlaser. Het batterijcompartiment is zo ontwikkelt dat er geen water in kan komen. Zowel de behuizing als het binnenwerk is zo ontwerpen dat het een lange levensduur heeft. Door de transportvergrendeling wordt de kans op schade tijdens het vervoeren geminimaliseerd. De ProLiner 4V wordt geleverd in een stevige koffer met daarin onder andere ook een statiefadapter, laserbril en richtplaatje. In diezelfde koffer wordt ook een statief geleverd, met opzetstukken heeft dit statief een maximale hoogte van 300 cm.

- één horizontale laserlijn
- vier verticale laserlijnen
- één loodlijn

Compleet in één koffer:

Deze kofferset is de ideale combinatie voor elke klusser. Met deze set worden gemakkelijk alle accessoires samen met de kruisijnlaser bewaard. Met het compacte opdraaibare statief kan in cobinatie met de verlangstukken een hoogte behaald worden van 300cm. Ook zit er in deze set een Li-Ion accupack met oplader en een extra batterijhouder. Zo kan er ten alle tijden gewerkt worden, zelfs wanneer geen stroompunt aanwezig is.

Robuust:

Door zijn robuuste rubberen behuizing is deze ADA PROLiner schokbestendig en opgewassen tegen alle werkomstandigheden. Door de beschermingswaarde van IP54 is de PROLiner vocht en stofbestendig. Door gebruik te maken van duurzame materialen is deze lijnlaser van hoge kwaliteit. Voor de batterijen is een speciaal waterdicht compartiment gemaakt, hierdoor zal geen water bij het batterijcompartiment komen.

Gebruiksvriendelijk, Veilig en Zelfnivellerend:

Door de handige transportvergrendeling is het binnenwerk beter beschermd tijdens transport. Met een simpele draai aan de knop van de transportvergrendeling wordt de PROLiner ingeschakeld. Het mechanisme nivelleert nu volledig automatisch. De goed zichtbare laserlijnen zijn volledig waterpas. Met de handige fijnafstelling kan de kruislijnlaser gemakkelijk en heel nauwkeurig in de juiste positie gezet worden. De laserlijnen zijn afzonderlijk van elkaar aan en uit te schakelen. Ook is deze kruislijnlaser voorzien van een loodpunt onder de kruislijnlaser, dit loodpunt is loodrecht onder het kruispunt van de laserlijnen boven de kruislijnlaser. Dit is ideaal voor het uitlijnen en uitzetten van haakse hoeken.

Nauwkeurig en Duurzaam:

Het merk ADA heeft al jaren ervaring met het produceren van kruislijnlasers. Omdat ADA staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs is de PROLiner duurzaam geproduceerd en componenten van hoge kwaliteit. Door componenten van hoge kwaliteit te maken kan deze kruislijnlaser een hoge nauwkeurigheid garanderen. Zowel de behuizing als het binnenwerk zijn dus gemaakt om lang mee te gaan en dus ideaal voor de professional. Door de hoge kwaliteit kan een maximale afwijking van 2mm op 10 meter gegarandeerd worden. 

Innovatief:

Wanneer de kruislijnlaser buiten zijn nivelleerbereik staat van 3° begint de laserlijn als waarschuwing te knipperen. Zo ontstaan geen onverwachte meetfouten. Met de gradenring die aan de buitenzijde is aangebracht kan gemakkelijk een indicatie worden gegeven van de verdraaiing van de PROLiner kruislijnlaser. De PROLiner is ook voorzien van een doosniveau (waterpasje) om gemakkelijk te kunnen zien of de kruislijnlaser binnen niveleerbereik staat, op deze manier is het makkelijk om de kruislijnlaser binnen het nivelleerbereik te houden van 3°. Met de stelpootjes onder de PROLiner kruislijnlaser kan deze gemakkelijk gesteld worden wanneer de kruislijnlaser niet binnen nivelleerbereik staat.

Ontvanger (Optioneel) +€70,00:
Deze kruislijnlaser kan gebruikt worden in combinatie met een ontvanger. Een ontvanger wordt gebruikt wanneer de laserlijn niet meer zichtbaar is. Dit kan voorkomen wanneer gewerkt wordt in een zeer licht omgeving, op grote afstand of buiten. Met deze ontvanger kan de laserlijn gemakkelijk ontvangen worden. De ontvanger detecteert de laserlijn en geeft ook of de lijn zicht hoger of lager bevind. Dit doet de ontvanger met LED's en een akoestisch signaal. Met deze ontvanger kan een bereik va 60 meter gehaald worden. Lees meer...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 20 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 60 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 4x verticaal, 1x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Gedeeltelijk
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: -
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 20 uur*
Lees meer Voeding: 4x AA Alkaline Batterijen / Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 1,200 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 100mm x 100mm x 165mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA PROLiner 4V
- Grote robuuste koffer
- Compact statief 150cm
- 3x statief verlangstuk 60cm
- Statiefadapter
- Laserbril
- Richtplaatje
- Lio-Ion accupack
- Oplader
- Batterijhouder

5/5

Theo de Brouwer Geplaatst op 18 Februari 2019 at 17:45

Een perfecte laser op statief waarmee je met de 3 opzetstukken tot 3mtr hoogte kunt gaan.
De stevige koffer zorgt voor een goede bescherming.
Voor een mooie prijs een goede laser met toebehoren.
top.

5/5

Johannes Geplaatst op 22 Januari 2019 at 13:56

Sterke koffer. Handig om alles bij elkaar te hebben. Op advies van Stephan deze set gekocht in plaats van de gewone variant. Zeer tevreden mee, vooral de verlangstukken zijn praktisch. Ook werd de bestelling zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */