Beiter BART-3D S 3x360° 3D laser

3D Laser met 3x een 360 graden rode laserlijn. Compleet in koffer met Li-Ion accu. Geleverd inclusief statief 170cm.
Artikelnummer:
BEIBART-3D
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
10 - 15 werkdagen

€479,00

€299,00 Excl. btw

€361,79 Incl. btw

Beiter Importeur BeNeLux logoBeiter BART-3D S 3x360° 3D Laser

De Beiter BART-3D S is een 3D-laser en daarmee de meest uitgebreide lijnlaser in ons assortiment. Een perfecte laser voor de professional, deze lijnlaser beschikt over alle mogelijke laserlijnen. Beiter heeft de BART-3D S ontwikkeld om te concurreren met vergelijkbare lasers in Amerika, maar nu is hij ook verkrijgbaar in Nederland!  De Beiter BART-3D S wordt met alle toebehoren geleverd in een mooie koffer, dit is met onder andere een wandbeugel, batterijhouder en oplader.
 
• 1x 360° Horizontale Laserlijn Rood
• 2x 360° Verticale Laserlijnen Rood

Vernieuwd:

De BART-3D is nu vernieuwd voor de tweede keer! Beiter kijkt zoveel mogelijk naar de feedback van haar klanten en implementeert deze vervolgens in hun producten. Zo is de BART-3D wederom vernieuwd en omgedoopt tot de BART-3D "S". Zo heeft de BART-3D S nu een vernieuwde behuizing (interne extra ribben), nieuwe laserkappen (aluminium i.p.v. plastic) en een nieuwe verpakking. Hij wordt geleverd in een kleinere maar robuustere koffer inclusief wandbeugel, richtplaat, oplader, accupack en batterijpack!

Professioneel:

De ideale lijnlaser voor de professionele installateur, met het meest complete lijnenspel is de Beiter BART-3D S perfect voor alle situaties. Met 3x360° groene laserlijnen kunnen alle punten horizontaal, verticaal en zelfs haaks uitgezet worden. Een totale projectie van wel 6 laserkruisen dekt de volledige ruimte en maakt verplaatsen overbodig!

Zelfnivellerend:

Door het zelfnivellerende, magnetisch gedempte pendelsysteem, nivelleert de Beiter snel en nauwkeurig. Hierdoor is de lijnlaser makkelijk en snel te gebruiken. Buiten het nivelleerbereik van 3,5° begint de lijnlaser te knipperen als waarschuwing. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan. Aan de bovenzijde van de BART-3D S zit een waterpaslibel zodat de laser snel zo correct mogelijk geplaatst kan worden.

Vergrendeling:

De Beiter BART-3D S 3D-laser is voorzien van een transportvergrendeling. Deze vergrendeling is om te voorkomen dat het pendelmechanisme in het instrument beschadigd tijdens het vervoeren. De transportvergrendeling is tevens de aan/uit knop. Wanneer de lijnlaser wordt uitgeschakeld, wordt deze dus automatisch vergrendeld. Daarnaast kan de BART-3D S aan gezet worden met het mechanisme vergrendeld, hiermee kan hij gebruikt worden voor schuine toepassingen. 

Lithium Ion & Batterijpack:

De Beiter BART 3D S is voorzien van een Li-Ion accupack. Met dit Li-Ion accupack kan met gemak 12 uur aaneengesloten gewerkt worden. Omdat niet altijd een stroompunt bij de hand is kan het Li-Ion accupack vervangen worden door een meegeleverd batterijpack. Wanneer het Li-Ion accupack eruit gehaald wordt, kan er een batterijpack in en kan dus direct doorgewerkt worden. Het losse Li-Ion accupack kan ook opgeladen worden. De Beiter Bart 3D S is tevens via de netstroom te gebruiken.

Optioneel:

• Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €19,- extra! Meer info...
• Compact Statief Robuust 250cm nu voor slechts €59,- extra! Meer info...
• Opdraaibaar Spindelstatief 290cm 
nu voor slechts €99,- extra! Meer info...

Handontvanger (+€69,00):
Deze multifunctionele lijnlaser kan gebruikt worden in combinatie met een ontvanger. Ideaal voor gebruik bij grote afstanden tot 60 meter of voor buiten gebruik. 
 
Fijnafstellingsadapter (+€29,00):
Met deze adapter kan een lijnlaser heel nauwkeurig gedraaid worden. Ook kan met de adapter de lijnlaser in geheel naar links of naar rechts bewogen worden. Dit kan allemaal met de afstel draaiknoppen. De adapter is tevens voorzien van een waterpas libel. Het beschikt over een 1/4'' aansluiting aan de bovenzijde en een 5/8'' aansluiting aan de onderkant, waardoor het ook op een statief kan worden bevestigt. 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 20 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x 360° horizontaal, 2x 360° verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cone
Lees meer Laserdiode: Rood, 650 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 28 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 45°C
Lees meer Gewicht: 0,780 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 145 x 80 x 130 mm
Lees meer Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Beiter)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Beiter BART-3D S Lijnlaser
- Wandhouder
- Koffer
- Li-Ion Accu
- Batterijhouder
- Oplader 
- Richtplaatje
* Gratis: Compact Statief 170cm

5/5

Maurice Buil Geplaatst op 14 Mei 2018 at 07:42

Na een deskundig advies gekozen voor de juiste laser, BART-3D 3x360 lijnlaser. Laser voldoet op alle vlakken aan verwachtingen, ik kan iedereen TOP-Lijnlaser aanraden.

5/5

Patrick Geplaatst op 23 November 2017 at 09:30

Super tevreden. Laser doet het perfect precies wat je verwacht. Had eerst een DeWalt DCE089 3D laser (helaas gesneuveld) en heb me deze laten adviseren. Gelukkig want hierdoor heb ik geld bespaard en hij doet absoluut niet ten onder aan de DeWalt. Compliment over het meedenken.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */