Spectra LT52 Punt- en Kruislijnlaser

De LT52 van Spectra beschikt over twee laserlijn en 5 laserpunten, waardoor de laser voor vele toepassingen gebruikt kan worden. De laser wordt geleverd in een handige, robuuste koffer.
Artikelnummer:
127635
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
1 - 3 werkdagen

€289,00

€349,69 Incl. btw

Spectra LT52 Oplaadbaar Punt- en Kruislijnlaser

De Spectra LT52 is zowel een punt- als een kruislijnlaser. Door deze combinatie is de LT52 voor vele toepassingen te gebruiken. De laserlijnen en laserpunten zijn afzonderlijk van elkaar in en uit te schakelen, zo kan er eenvoudig batterij worden bespaart. Door de transportvergrendeling op deze lijnlaser wordt er schade tijdens transport voorkomen!

- Eén horizontale lijn
- Eén verticale lijn
- Vijf loodpunten

Eenvoudig:

Ondanks dat deze lijnlaser voor vele toepassingen gebruikt kan worden, is het zeer eenvoudig in gebruik. Wanneer u de schuifknop aan de zijkant van t apparaat ontgrendelt, stelt de laser zichzelf waterpas. Verder zijn er slechts drie knoppen om de laser te bedienen. Eén knop om de laserpunten aan en uit te schakelen, één voor de laserlijnen en een knop om de ontvangerstand te activeren.

Ontvanger (optioneel) +€149,00:

Deze multifunctionele lijnlaser kan gebruikt worden in combinatie met een ontvanger. Ideaal voor gebruik bij grote afstanden tot 80 meter of voor buiten gebruik. Meer over de ontvanger...

Transportvergrendeling:

Als de laser niet in gebruik is, zorg dan altijd dat de transportvergrendeling ingeschakeld is. Hiermee voorkomt u mogelijk beschadigingen aan het mechanisme. Wanneer u de transportvergrendeling inschakelt, wordt het mechanisme vastgeklemd. Hiermee is het ook mogelijk om de lijnlaser schuin te zetten om een schuine lijn te projecteren, dit kan handig zijn voor het plaatsen van bijvoorbeeld trapleuningen. 

Complete set:

Naast de Spectra LT52 lijnlaser, worden ook verschillende accessoires meegeleverd. Hierbij zit onder andere een laserbril, waardoor u de laserlijn beter kan zien. Dit alles zit in een handige, robuuste Spectra koffer!

Top-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van Top-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Bereik: 30 meter*
Bereik met ontvanger: 80 meter*
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 5x loodlijn
Lijnen en punten afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 635 nm
Nivelleerbereik: 3 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 56 uur*
Voeding: 4x AA-batterij
Gewicht: 680 gr
Aansluiting: 1/4" en 5/8"
Afmetingen LxBxH: 145mm x 78mm x 138mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Spectra LT52
- Koffer
- Richtplaatje
- Laserbril
- Handleiding 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)