Banner category

Puntlaser

ACTIE

TOP Laser CrossDot Lijnlaser/Puntlaser

TOP Laser CrossDot Lijnlaser/Puntlaser


€229,00

€139,00Excl. btw

€168,19 Incl. btw

ACTIE

TOP Laser CrossDot G Lijnlaser/Puntlaser Groen

TOP Laser CrossDot G Lijnlaser/Puntlaser Groen


€229,00

€159,00Excl. btw

€192,39 Incl. btw

ACTIE

TOP Laser X2P5R 5 Punts-/Kruislijnlaser Rood

TOP Laser X2P5R 5 Punts-/Kruislijnlaser Rood


€259,00

€179,00Excl. btw

€216,59 Incl. btw

ACTIE

TOP Laser X2P5G 5 Punts-/Kruislijnlaser Groen

TOP Laser X2P5G 5 Punts-/Kruislijnlaser Groen


€289,00

€199,00Excl. btw

€240,79 Incl. btw

Excl. btw

Puntlaser

Een puntlaser is een veelzijdige multifunctionele lasertool. Het verschil tussen een lijnlaser en een punt laser is dat de één een lijn projecteert en de ander een laserpunt. Deze laser kan bijvoorbeeld ideaal dienen als hulpmiddel wanneer u een lamp loodrecht boven de eettafel wilt plaatsen.  Of wanneer u een leiding loodrecht door wilt boren. Een combinatie van de punt- en kruislijnlaser is ook mogelijk. In de meeste gevallen is dit dan een verticale lijn die gecombineerd is met een kruislaser.

 

Daarbij zijn de meeste lasers zelf nivellerend. Dit wil zeggen dat de laser zichzelf automatisch waterpas kan stellen. In deze gevallen kan de laser bewegen in zijn behuizing, waardoor het zelf stellende mogelijk wordt gemaakt. Dit is inmiddels bijna een standaard functie op het apparaat. Een groot voordeel is dat de ondergrond in deze gevallen dus niet 100% waterpas hoeft te zijn. Bij sommige puntlasers is het ook mogelijk om het nivelleringsmechanisme te vergrendelen.

Op zoek naar een puntlaser? Bekijk ons assortiment!


Bij TOP-Lijnlaser vindt u verschillende lasers die een punt projecteren. Zo bieden wij onder andere  producten aan van de volgende merken: TOP Laser, Geo Fennel, Stanley, DeWalt en Leica. Deze producten beschikken allemaal over een eerlijke prijs- en kwaliteitsverhouding. TOP Laser is ons eigen ‘huismerk’, minder naamsbekendheid maar de producten doen zeker niet onder in kwaliteit.

Naast de puntlaser vindt u bij ons een ruim assortiment lijnlasers. Bekijk bijvoorbeeld eens ons assortiment groene lasers. Vindt u het lastig om een keuze te maken door het ruime aanbod? Bekijk dan eens onze top 10. Hier hebben wij onze beste kruislijnlasers speciaal voor u geselecteerd.

 

Puntlaser kopen bij dé specialist


Wanneer u een puntlaser wilt kopen dan kunt u dit beter bij een echte specialist doen. Wij hebben alle kennis in huis, zodat wij u goed kunnen adviseren. Dit is ook iets waarmee wij ons onderscheiden van andere aanbieders. U kunt onze specialisten iedere dag van 09:00 tot 21:00 mobiel bereiken voor vragen. Zij nemen graag de tijd voor u, zodat u de juiste keuze kunt maken. De klant staat voor ons op nummer één en wij vinden dat hoge service hier een belangrijk onderdeel van is.

 

Daarnaast profiteert u bij ons van gratis verzending in heel Nederland en België. Hierbij geldt het principe: ‘op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!’ Onze artikelen zijn altijd scherp geprijsd en u heeft de keuze uit een zeer ruim assortiment. Het voordeel hiervan is dat wanneer u een aankoop doet. U genoeg vergelijkingsmateriaal hebt kunnen vergelijken.

Koop vandaag nog een Puntlaser en profiteer!