Stanley FATMAX® FCL-R Lijnlaser

De Stanley FATMAX® FCL-R is de splinternieuwe, professionele 2-lijns lijnlaser van Stanley. Deze nieuwe FATMAX® lijnlaser heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en is de nieuwe standaard!
Artikelnummer:
FMHT77585-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€145,00

€125,00 Excl. btw

€151,25 Incl. btw

Stanley Laser Specialist Centre LogoStanley FATMAX® FCL-R Lijnlaser

De Stanley FATMAX® FCL-R is de opvolger van de succesvolle FATMAX® SCL Lijnlaser. De FCL-R is nog verder geoptimaliseerd en kwalitatief verder verbeterd ten opzichte van de SCL. Het is de nieuwe instapper in het FATMAX® laserassortiment voor de professional. De lijnlaser wordt geleverd inclusief een handige opbergtas en een multifunctionele wandbeugel.

Nieuw, robuust, professioneel, betrouwbaar!

Professioneel:

Kwaliteit staat bij Stanley FATMAX® erg hoog in het vaandel. Alle FATMAX® lasers positioneren zich boven het reguliere Stanley laser assortiment. Hieruit is een nieuwe hoogwaardige lijn met FATMAX® FCL lijnlasers neergezet. Deze Stanley FATMAX® FCL-R heeft zeer felle laserlijnen en een verticale laserlijn die tot over het instrument reikt. Door de meegeleverde wandhouder kan de FCL-R gemakkelijk en snel aan een wand bevestigd worden met magneten of aan een schroef of spijker door de uitsparing in de beugel.

Gebruiksvriendelijk:

Met de bediening aan de voorkant van het instrument kan gemakkelijk het pendelmechanisme worden ontgrendeld. Voor het inschakelen van beide laserlijnen heeft de lijnlaser een knop. Met de knop kunnen de horizontale en verticale laserlijn afzonderlijk van mekaar worden ingeschakeld en uiteraard ook tegelijkertijd. Verder beschikt de Stanley FATMAX® FCL-R over een afschot indicator en een indicatielampje voor de batterijen. Optioneel is de laser uit te breiden met een handontvanger voor werkzaamheden in zeer lichte ruimtes of buiten. Om deze functie te gebruiken heeft de lijnlaser een knop waarmee u de ontvangerstand activeert. 

Zelfnivellerend:

De Stanley FATMAX® FCL-R lijnlaser nivelleert zichzelf automatisch. Buiten zijn nivelleerbereik begint de laserlijn te knipperen en geeft hij met een indicatielampje een waarschuwing, waardoor geen ongewenste meetfouten ontstaan. De lijnlaser heeft een pendelmechanisme wat magnetisch wordt gedempt, hierdoor is de lijnlaser snel genivelleerd. Het nivelleerbereik is +/- 4° waardoor de ondergrond niet volledig waterpas hoeft te zijn.

Afschot:

Wanneer een schuine laserlijn benodigd is, kan deze lijnlaser ook uitstekend ingezet worden. Door de lijnlaser te kantelen kunnen de laserlijnen in afschot gezet worden. De laserlijn van de Stanley FATMAX® FCL-R gaat eerst knipperen om aan te geven dat de laserlijn buiten nivelleerbereik staat. Vervolgens schakelt na enkele seconden de afschot modus in. Nu zal de laserlijn om de 30 seconden knipperen om aan te geven dat de laser afschotmodus staat. Tevens zal er boven op het instrument een lampje gaan branden dat het instrument in afschot staat. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan.

Optioneel:

Stanley LD200 Ontvanger ( + €75,- ):
De laser beschikt over een ontvanger modus. De lijnlaser is dan ook te gebruiken in combinatie met een ontvanger. Dat is ideaal voor buiten gebruik, klussen in lichte omstandigheden of wanneer met grote afstanden gewerkt wordt. Lees meer...

Stanley Compact Statief 150cm ( + €25,- i.p.v. €39,- ):
De lijnlaser is natuurlijk al voorzien van een handige wandbeugel maar soms is gebruik op een statief net even wat handiger! Het Stanley compacte 150cm statief van €39,- voor slechts €25,- extra is een ideaal statief om i.c.m. deze FATMAX® laser te gebruiken. Lees meer...

S
tanley Opdraaibaar Interieur Statief 250cm ( + €59,- i.p.v. €69,- ):
Combineer de FATMAX® FCL-R nu met het nieuwe 250cm opdraaibare interieur statief van Stanley! Met dit nieuwe Stanley statief is het mogelijk om tot elke gewenste hoogte te komen. Het statief is uitschuifbaar, opdraaibaar en heeft een kantelbare kop voor afschot werkzaamheden. Lees meer...

3 Jaar Garantie op Stanley FATMAX® Lasers

Stanley geeft op alle Stanley FATMAX® lijnlasers 3 jaar garantie na registratie van de lijnlaser bij Stanley. Standaard geeft Stanley 1 jaar garantie. Wanneer de Stanley FATMAX® lijnlaser is geregistreerd bij Stanley wordt dit automatisch 3 jaar. Registreer daarom binnen 3 weken na aanschaf uw Stanley FATMAX® lijnlaser. 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

De lijnlasers van TOP-Lijnlaser.nl worden samen met de bijbehorende accessoires eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd, mits de laser niet voldoet aan de fabrieksspecificaties. Bij deze lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en bent u dus zeker van een precies meetinstrument!

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 25 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 20 uur (1 lijn), 10 uur (2 lijnen)
Lees meer Voeding: 4x AA Alkaline Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Nee
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -7°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,55 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 100 x 70 x 100 mm
Lees meer Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® FCL-R
- Calibratierapport
- Wandhouder
- Opbergtas
- Batterijen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */