ADA ULTRALiner 2V 360° Lijnlaser

Professionele lijnlaser met 360° horizontale laserlijn. Robuust en van hoge kwaliteit!
Artikelnummer:
A00467
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Februari | Week 07

€369,00

€269,00 Excl. btw

€325,49 Incl. btw

Official ADA dealer logoADA ULTRALiner 2V 360° Lijnlaser

De ADA ULTRALiner 2V is een compacte, robuuste en betrouwbare lijnlaser. Zo is het batterijcompartiment ontworpen zodat er geen water in kan komen. De transportvergrendeling op de ULTRALiner zorgt ervoor dat het binnenwerk geen schade oploopt als de laser wordt vervoert. Deze ADA lijnlaser wordt compleet met alle accessoires geleverd in één koffer met daarbij een gratis compact 170cm statief!
 
- 1x 360° horizontale laserlijn
- 2x verticale laserlijnen
- 1x loodpunt

Robuust:

Door zijn robuuste rubberen behuizing is deze ADA ULTRALiner schokbestendig en opgewassen tegen alle werkomstandigheden. Door de beschermingswaarde van IP54 is de ULTRALiner vocht- en stofbestendig. Door gebruik te maken van duurzame materialen is deze lijnlaser van hoge kwaliteit. Voor de batterijen is een speciaal waterdicht compartiment gemaakt, hierdoor zal er geen water in het batterijcompartiment komen.

Gebruiksvriendelijk, Veilig en Zelfnivellerend:

Door de handige transportvergrendeling is het binnenwerk beter beschermd tijdens transport. Met een simpele draai aan de knop wordt de transportvergrendeling van de ULTRALiner ingeschakeld. Het mechanisme nivelleert nu volledig automatisch. De goed zichtbare laserlijnen zijn volledig waterpas. Met de handige fijnafstelling kan de lijnlaser gemakkelijk en heel nauwkeurig in de juiste positie gezet worden. De laserlijnen zijn afzonderlijk van elkaar aan en uit te schakelen. Ook is deze lijnlaser voorzien van een loodpunt onder de lijnlaser, dit loodpunt is loodrecht onder het kruispunt van de laserlijnen boven de lijnlaser. Dit is ideaal voor het uitlijnen en uitzetten van haakse hoeken.

Nauwkeurig en Duurzaam:

Het merk ADA heeft al jaren ervaring met het produceren van lijnlasers. Omdat ADA staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs is de ULTRALiner duurzaam geproduceerd en componenten van hoge kwaliteit. Door componenten van hoge kwaliteit te maken kan deze lijnlaser een hoge nauwkeurigheid garanderen. Zowel de behuizing als het binnenwerk zijn gemaakt om lang mee te gaan en dus zeer geschikt voor de professional. Door de hoge kwaliteit kan een maximale afwijking van slechts 2 millimeter op 10 meter gegarandeerd worden.

Innovatief:

Wanneer de lijnlaser buiten zijn nivelleerbereik staat van 3°, begint de laserlijn als waarschuwing te knipperen. Zo ontstaan geen onverwachte meetfouten. Met de gradenring die aan de buitenzijde is aangebracht kan gemakkelijk een indicatie worden gegeven van de verdraaiing van de ULTRALiner lijnlaser. De ULTRALiner is ook voorzien van een doosniveau (waterpasje) om gemakkelijk te kunnen zien of de lijnlaser binnen het nivelleerbereik staat, op deze manier is het makkelijk om de lijnlaser binnen het nivelleerbereik te houden van 3°. Met de stelpootjes onder de ULTRALiner lijnlaser kan deze worden gesteld worden wanneer de lijnlaser niet binnen nivelleerbereik staat.

Statief Upgrade ✔️:

• Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €19 extra i.p.v. €59. Meer info...
• Compact Statief Robuust 250cm nu voor €59 extra i.p.v. €99. Meer info...
• Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €99 extra i.p.v. €159. Meer info...

• Ontvanger (Optioneel) (+€70,-):
Deze lijnlaser kan gebruikt worden in combinatie met een ontvanger. Een ontvanger wordt gebruikt wanneer de laserlijn niet meer zichtbaar is. Dit kan voorkomen wanneer gewerkt wordt in een zeer licht omgeving, op grote afstand of buiten. Met deze ontvanger kan de laserlijn gemakkelijk ontvangen worden. De ontvanger detecteert de laserlijn en geeft ook of de lijn zicht hoger of lager bevind. Dit doet de ontvanger met LED's en een akoestisch signaal. Met deze ontvanger kan een bereik van 60 meter gehaald worden. Lees meer...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden, maar kunnen wij ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 20 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 60 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x 360° horizontaal, 2x verticaal, 1x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder & Cone
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: -
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 10 uur*
Lees meer Voeding: 4x AA Alkaline Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Nee
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 1,2 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 100mm x 100mm x 165mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA ULTRALiner 2V
- ADA Robuuste Koffer
- Handleiding
- Compact Statief 170cm
- Statiefadapter
- Laserbril
- Richtplaatje
- Batterijhouder
- Batterijen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */