Privacyverklaring (AVG)

Privacyverklaring (AVG)

TOP-Lijnlaser.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@TOP-Lijnlaser.nl.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt
Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u deze aan ons verstrekt via het contactformulier op onze website, het plaatsen van een order via onze webwinkel, of met ons deelt via de telefoon, fax of e-mail. De persoonsgegevens die wij van u verwerken zijn uw naam, e-mailadres, functietitel, geslacht en telefoonnummer. Indien het opgegeven aflever- en factuuradres gelijk is aan uw woonadres worden ook uw persoonlijke adresgegevens verwerkt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
TOP-Lijnlaser.nl heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij deze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen de identiteit van onze bezoekers echter niet controleren. Als u er van overtuigt bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld van een minderjarige, neem dan contact op via info@TOP-Lijnlaser.nl.nl zodat wij deze gegevens kunnen verwijderen.

Waarom wij uw persoonsgegevens verwerken
Uw persoonsgegevens worden gebruikt omdat deze noodzakelijk zijn voor ons orderproces. Hieronder verstaan wij offertes, orderbevestigingen, wijzigingen in levertijden, facturen, het afleveren van orders en het tot stand brengen van directe communicatie.

Na het plaatsen van een order bij TOP-Lijnlaser.nl houden wij u per e-mail op de hoogte van acties, promoties en toevoegingen aan ons assortiment via de nieuwsbrief. Dit doen wij vanuit het gerechtvaardigde belang om onze producten en diensten te promoten en verkopen. Indien u onze mailingen niet wenst te ontvangen kunt u zich hier voor afmelden d.m.v. de afmeldlink onderaan onze mailingen. Staat u geregistreerd als klant maar heeft u niet eerder een order geplaatst, dan sturen wij dergelijke mailingen alleen indien u ons daarvoor toestemming heeft gegeven.

Geautomatiseerde besluitvorming
TOP-Lijnlaser.nl neemt geen beslissingen die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor uw privacy op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Hiermee bedoelen we beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of systemen, zonder dat hier een mens (bijvoorbeeld één van onze medewerkers) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
TOP-Lijnlaser.nl bewaart uw persoonsgegevens om de bovengenoemde doelen te realiseren. Indien er sprake is van een orderverwerking houden wij ons aan de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar, zoals vastgesteld in het Burgerlijk Wetboek en de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Uw persoonsgegevens kunnen worden gedeeld met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, of om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. TOP-Lijnlaser.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies en vergelijkbare technieken
Onze website maakt alleen gebruik van technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door TOP-Lijnlaser.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken digitaal naar u of een andere (door u genoemde) organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging, intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens schriftelijk indienen via info@TOP-Lijnlaser.nl.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan zullen wij altijd telefonisch contact met u opnemen om het verzoek te verifiëren voordat verdere actie wordt ondernomen. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Recensies en beoordelingen
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Wanneer u besluit een recensie te schrijven, vragen wij uw naam in te vullen. Uw naam gebruiken wij bij de publicatie van de recensie. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Contact en klachten
TOP-Lijnlaser.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Indien u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens horen we dit uiteraard graag zodat we een passende oplossing kunnen vinden. U heeft ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

TOP-Lijnlaser.nl verkoopt uw gegevens niet!
TOP-Lijnlaser.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

SSL beveliging (HTTPS)
De website van TOP-Lijnlaser.nl is voorzien van een SSL certificaat. SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. Dit zijn protocollen voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties door persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen. Een SSL verbinding is te herkennen aan de adresbalk. Voor het webadres staat dan https:// i.p.v. http://.

 

(0)