Alle webshops
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie

  Alleen de beste service voor je kruislijnlaser! Waterpasinstrument

  Garantie

  Voor sommige merken is het noodzakelijk om het product bij de leverancier binnen een bepaalde tijd na aanschaf te registreren. Dit staat per product aangegeven. Wanneer hierover onduidelijkheden zijn kan ten alle tijden contact met ons worden opgenomen. Alle garanties lopen via TOP-Lijnlaser.nl. Wanneer je gebruik wilt maken van de garantie omdat binnen de garantieperiode het product niet meer naar behoren functioneert, kan het product ten alle tijden rechtstreeks naar ons retour gestuurd worden. Wij van TOP-Lijnlaser zullen dan de garantieaanvraag bij de leverancier voor u realiseren. Alle communicatie zal dan ook makkelijk via ons gaan. 

   
  LET OP! Op elk merk lijnlaser geldt een andere garantieperiode, hieronder een overzicht:

  MerkStandaard Fabrieksgarantie
  ADA3 Jaar
  Beiter3 Jaar
  Bosch2 Jaar (Na online registratie 3 Jaar)
  DeWalt1 Jaar (Na online registratie 3 Jaar)
  Futech2 Jaar
  Geo Fennel2 Jaar (Na online registratie 3 Jaar)
  Lamigo5 Jaar
  Leica 2 Jaar (Na online registratie 3 Jaar)
  Nivel System2 Jaar
  Spectra1 Jaar
  Stanley2 Jaar
  Stanley FATMAX®2 Jaar (Na online registratie 3 Jaar)
  TOP Laser2 Jaar (Na jaarlijks retourneren voor calibratie 3 Jaar)


  ADA Instruments

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar (3 jaar bij TOP-Lijnlaser.nl)

  De standaard fabrieksgarantieperiode van ADA Instruments bedraagt 3 jaar na aankoop van uw product. Mocht er binnen die 3 jaar defecten aan het apparaat ontstaan, heeft u recht op vervanging van onderdelen of het gehele instrument. Dit is echter alleen van toepassing als het instrument volgens de handleiding is gebruikt. Garantie is niet van toepassing als het product is misbruikt, verkeerd gebruikt of veranderd is. Hieronder vallen onder andere de gevolgen van lekkage van batterijen en gebogen of kapotte onderdelen door het laten vallen van het instrument

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft ADA een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Ansmann

  Ansmann geeft op elektronica 2 jaar garantie. De overige garantiebepalingen vindt u hier.

  *Uitzondering: Batterijen en accu's zijn uitgesloten van standaard garantie

  Beiter

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  De fabrieksgarantieperiode van Beiter meetapparatuur is te verlengen tot 3 jaar. De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop van het product. Om uw garantieperiode met 2 jaar te verlengen dient u het product online te registreren binnen 4 weken na factuurdatum. Bij het optreden van defecten aan uw meetinstrument, dient u contact op te nemen met een Beiter dealer. Online registreren kan via: https://www.beiterlaser.com/warranty/

  DeWALT

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Binnen de standaard periode van 12 maanden na aankoopdatum zal DeWALT defecten ontstaan door materiaal- en/of fabricagefouten kosteloos herstellen. DeWALT behoudt zich het recht voor om de gehele machine kosteloos te vervangen. Daarnaast kan DeWALT elke garantieclaim weigeren, indien er niet voldaan is aan de gestelde garantievoorwaarden. Om aanspraak te maken op garantie, dient u contact op te nemen met een erkende DeWALT-dealer.

  De fabrieksgarantieperiode op DeWALT producten* is te verlengen naar 3 jaar. Hiervoor dient u het product online te registreren binnen 4 weken na aankoop. Online registreren kan via: www.DeWALT.eu/3

  *Uitzonderling: DeWALT geeft maximaal 1 jaar fabrieksgarantie op de accu's en opladers na registratie bij DeWALT. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Futech

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Futech instrumenten worden met kwalitatief hoge componenten gemaakt en met zorgvuldigheid vervaardigd. Daardoor is het mogelijk om een fabrieksgarantie van 2 jaar te geven op defecten*. Gedurende die periode wordt het instrument onder garantie gerepareerd of vervangen, mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  - Het apparaat is minder dan 2 jaar geleden gekocht bij een erkende Futech-dealer. Een kopie van de factuur is noodzakelijk.

  - Het apparaat vertoont geen schade veroorzaakte door onjuist gebruik (waterschade, barsten door vallen, gesmolten zekeringen, batterijlekkage, …)

  Overige garantiebepalingen vindt u hier.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Futech een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Geo Fennel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  De standaard fabrieksgarantieperiode van een Geo Fennel meetinstrument bedraagt 2 jaar. Het is mogelijk om deze periode met 1 jaar te verlengen*, door het product online te registreren. Na het registreren van uw product, ontvangt u een mail als bewijs van registratie. Deze dient u te tonen bij uw dealer als er een defect aan het instrument ontstaat. Registreren kan via:  https://www.geo-fennel.de/produktregistrierung/nc/en/product-registration/

  *Verlengen van garantie is alleen mogelijk bij lasers en instrumenten van het merk Geo Fennel. Niet bij accessoires (statieven, baken, etc.).

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Geo Fennel een maximale garantie van 3 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Leica Geosystems

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 jaar (3 jaar na registratie bij Leica)

  Op producten van de Leica Lino serie zit een standaard “No Cost” garantieperiode van 2 jaar. Dit is met 1 jaar te verlengen door het product online te registreren binnen 8 weken na aankoop. Dit wil zeggen dat er in deze periode geen kosten gemaakt worden door u voor de uitvoering van de garantie. Alle kosten van benodigde garantie of reparatie worden door TOP-Lijnlaser en Leica Geosystems gedekt. Registreren kan online via: https://myworld.leica-geosystems.com/irj/portal. Daarnaast geldt er een levenslange garantie op alle materiaalfouten, wat inhoudt dat bij fouten in het materiaal dit levenslang onder garantie valt. Overige garantiebepalingen vindt u hier.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Leica Geosystems een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Spectra

  Standaard periode fabrieksgarantie: 3 Jaar

  Op Spectra Precision afstandsmeters zit een standaard garantieperiode van 3 jaar. 

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Spectra een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Stanley

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Alle Stanley powertools en meetinstrumenten hebben standaard 2 jaar garantie inbegrepen. In het onwaarschijnlijke geval dat je Stanley gereedschap defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 2 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren of, als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen.

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Stanley een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Stanley FATMAX

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar (3 jaar na registratie bij Stanley Fatmax)

  Alle Stanley FATMAX powertools en meetinstrumenten hebben standaard 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Registreer je Stanley FATMAX powertool binnen 4 weken na aankoop en verwerf het recht op 2 jaar extra garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat je geregistreerde Stanley FATMAX powertool defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 3 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren, of als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen. Uw product registreren kan via: http://www.stanleyworks.nl/warranty

  *Uitzondering: Op accu's en opladers geeft Stanley Fatmax een maximale garantie van 6 maanden. Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  TOP Laser

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 jaar

  *Batterijen zijn uitgesloten van garantie.

  Universeel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 jaar

   
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking