Service & Garantie

De service & garantie van TOP-Lijnlaser.nl

De beste service voor uw lijnlaser!

Garantie

Op alle lijnlasers en producten die gekocht worden bij TOP-Lijnlaser.nl geven wij standaard 2 jaar garantie. U kunt bij ons ook kiezen voor een garantieperiode van 3 jaar. Dit kan als u ieder jaar uw lijnlaser bij ons laat controleren of calibreren. U hoeft hiervoor niets extra's te doen. Eén jaar na de aanschaf van de lijnlaser wordt een email met een oproep voor hercontrole of hercalibratie gestuurd. Dit doen wij vervolgens een jaar later weer en het jaar daarop ook weer. Wanneer de lijnlaser netjes ieder jaar terug komt voor controle of calibratie heeft u 3 jaar garantie. Dit staat netjes in onze algemene voorwaarden. 


Service en Calibratie

TOP-Lijnlaser beschikt over een eigen calibratie en reparatie ruimte met speciale geijkte apparatuur. Hier wordt iedere lijnlaser volledig gecontroleerd en krijgt een calibratierapport. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Zoals u in het kopje garantie misschien al gelezen heeft kunnen wij u 3 jaar garantie bieden. Dit kan als de lijnlaser ieder jaar door ons gecontroleerd of gecalibreerd wordt. Klik hier om een lijnlaser te laten caliberen...

Calibratie:  €55,00

- Controle functies lijnlaser
- Calibratie van nauwkeurigheid
- Calibratierapport


Reparatie

Uiteraard kunnen wij lijnlaser ook repareren. Alle soorten lijnlasers zijn door ons te repareren*. Omdat wij dat in eigen huis doen kunnen wij een een snelle doorloopsnelheid garanderen. Wanneer een reparatie naar ons wordt opgestuurd of deze door ons is opgehaald zullen wij de lijnlaser nakijken en constateren wat er gerepareed moet worden. Na deze check nemen wij contact met u op om de volgende stap te bevestigen. 

(* mits de onderdelen van deze lijnlaser te verkrijgen zijn)