Banner category

Laserbaak

ADA Waterpasbaak 3 meter

ADA Waterpasbaak 3 meter


€34,50Excl. btw

€41,75 Incl. btw

ADA Waterpasbaak 4 meter

ADA Waterpasbaak 4 meter


€39,00Excl. btw

€47,19 Incl. btw

ADA Waterpasbaak 5 meter

ADA Waterpasbaak 5 meter


€44,50Excl. btw

€53,85 Incl. btw

ACTIE

TOP Laser Laserbaak met Snelspanschroef

TOP Laser Laserbaak met Snelspanschroef


€69,00

€59,00Excl. btw

€71,39 Incl. btw

ACTIE

TOP Laser Laserbaak met Snelspanklem 2.4m

TOP Laser Laserbaak met Snelspanklem 2.4m


€69,00

€59,00Excl. btw

€71,39 Incl. btw

ACTIE

Nestle Laserbaak geëtst met snelspan klem

Nestle Laserbaak geëtst met snelspan klem


€89,00

€69,00Excl. btw

€83,49 Incl. btw

Excl. btw

Laserbaak

Bent u opzoek naar een laserbaak? Bij ons vindt u de meetbaak in verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij onder andere een waterpasbaak van ADA, Bosch, TOP Laser en Nestle. U kunt ze eenvoudig bevestigen aan uw handontvanger en ze zijn makkelijk in gebruik. Wanneer u kiest voor TOP-Lijnlaser profiteert u altijd van:

 

  • Gratis verzending in heel Nederland & België
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld = morgen in huis!
  • Ruime voorraad
  • Scherpe prijzen
  • Advies van de specialist

 

Wilt u ook nog een kruislijnlaser kopen? Bekijk dan eens ons ruime assortiment. Wij bieden een ruim assortiment in kwaliteitsproducten van A-merken. Kies voor de specialist, kies voor een laserbaak van TOP-Lijnlaser!

 

Hoge service & kwaliteit


Ons doel is om dé allerbeste service en kwaliteit op het gebied van lijnlasers in heel Nederland te bieden. Dit doen wij door ons te onderscheiden van onze concurrenten. Dit blijkt uit ons ruime assortiment A-merken waarbij wij altijd een ruime voorraad hanteren, maar ook uit onze kennis. Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan en is iedereen binnen ons team uitgegroeid tot een ware specialist.


Of u nou een laserbaak of een lijnlaser nodig heeft, het juiste advies is belangrijk. Wij begrijpen als geen ander hoe complex onze markt is. Hierom brengen wij deze kennis graag aan u over. Uw wensen en behoeften staan bij ons altijd centraal. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Wij brengen uw wensen in kaart en gaan samen met u opzoek naar een product dat bij u past. Wij nemen graag de tijd voor u. U kunt onze specialisten telefonisch bereiken, ook buiten werktijden om.

 

Laserbaak kopen bij dé specialist!


U koopt natuurlijk niet zomaar een lijnlaser of een baak voor de laser. Vaak heeft u het product nodig om bepaalde werkzaamheden te vergemakkelijken. Maak daarom gerust gebruik van onze service en vraag advies aan een van onze specialisten. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en tevreden bent met uw product.


Bent u ook nog opzoek naar een laser ontvanger om baak aan te bevestigen? Bij ons vindt u verschillende handontvangers van top merken. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en ruim op voorraad. Hierdoor hoeven wij u (bijna) nooit teleur te stellen. Bestel vandaag nog een nieuwe laserbaak en ontvang uw bestelling morgen al in huis!

Laserbaak
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */