ADA CUBE Lijnlaser Set

ADA CUBE, dé nauwkeurigste compacte lijnlaser. Nauwkeurig, robuust en ideaal voor iedere gereedschapskoffer. Nu als set helemaal compleet en Gratis Bezorgd!
Artikelnummer:
A00344
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€149,00

€99,00 Excl. btw

€119,79 Incl. btw

ADA CUBE Lijnlaser Set

De CUBE lijnlaser projecteert twee laserlijnen. Eén verticale en één horizontale laserlijn. Deze laserlijnen staan tegelijk aan. De twee laserlijnen staan haaks op elkaar. Zo kan gemakkelijk en snel een haakse hoek of een horizontale of verticale referentielijn worden uitgezet. Alle benodigdheden worden geleverd in één koffer!

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Om bijvoorbeeld planken op te hangen of schilderijen op dezelfde hoogte te hangen. Ook ideaal voor het tegelen van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet.

Compact en robuust:

Deze compacte kruislaser heeft een beschermlaag van rubber. Hierdoor is deze compacte lijnlaser robuust en bestand tegen een stootje. De ADA CUBE heeft ook een handig transportlock tegen het beschadigen van het pendelsysteem tijdens het vervoeren.

Gebruiksgemak:

Door de 1/4" schroefdraad aansluiting is de CUBE gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. Zo kan de CUBE op de ideale hoogte worden afgesteld. De CUBE lijnlaser is met één knop aan en uit te zetten. Door het pendelsysteem nivelleert de CUBE zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° is geeft hij een akoestisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt. De ADA CUBE is ook te verkrijgen als set met statief en wandklem.

Set:

Met het 110 cm statief kan de CUBE op de gewenste hoogte worden ingesteld. Of met de handige wandklem kan de CUBE gemakkelijk aan de wand of aan een rand worden bevestigd. Deze set zit volledig in een koffer. Zo kan het gemakkelijk worden opgeborgen en raakt niets kwijt.

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

 *in de meest gunstige omstandigheden
 
Leveringsomvang:

- ADA CUBE
- Koffer
- ADA CLAMB Wandklem
- Statief tot 110 cm
- Richtplaatje
- Laserbril
- Batterijen

 

5/5

DP Industrial Doors Geplaatst op 6 November 2017 at 08:11

Prima lijnlaser voor een zeer goede prijs. Wij gebruiken het niet veel maar door het gemak en de gunstige prijs heeft hij zich zo terugbetaald.

5/5

Leon Leppink Geplaatst op 13 Augustus 2016 at 08:17

Deze kleine kubus is het perfecte maatje bij het uitlijnen van tegel werk.
Vooral in de hoeken werkt dit uitstekend en zeker bij wat oudere woningen met scheve muren.
Echte aan te bevelen!

5/5

Willem Geplaatst op 17 November 2015 at 08:45

Goede en snelle service. Product voldoet goed.

5/5

Hartog bouw Geplaatst op 8 Mei 2015 at 14:15

Door een foutje van DPD werd het pakket niet de volgende dag bezorgd. Er werd gelijk actie ondernomen en kreeg de dag daarna direct mijn bestelling. Goede aanpak. Service is hoog bij deze winkel. Zal hier zeker opnieuw kopen.

5 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */