Banner category

proNIVO

proNIVO Adapter Fijnafstelling 5/8"

proNIVO Adapter Fijnafstelling 5/8"


€49,00Excl. btw

€59,29 Incl. btw

proNIVO Adapter Fijnafstelling 3D

proNIVO Adapter Fijnafstelling 3D


€99,00Excl. btw

€119,79 Incl. btw

ACTIE

proNIVO PNTL 45 Tegellaser

proNIVO PNTL 45 Tegellaser


€199,00

€155,00Excl. btw

€187,55 Incl. btw

proNIVO PNCMG-3D 3x360° Lijnlaser Groen

proNIVO PNCMG-3D 3x360° Lijnlaser Groen


€865,00Excl. btw

€1.046,65 Incl. btw

proNIVO PNRLR-3D Roterende Lijnlaser Rood

proNIVO PNRLR-3D Roterende Lijnlaser Rood


€995,00Excl. btw

€1.203,95 Incl. btw

proNIVO PNRLG-3D Roterende Lijnlaser Groen

proNIVO PNRLG-3D Roterende Lijnlaser Groen


€1.095,00Excl. btw

€1.324,95 Incl. btw

Excl. btw

proNIVO

Bent u opzoek naar een Lijnlaser van ProNivo? Bij ons vindt u verschillende kruislijnlasers van dit merk. Sinds 2010 biedt de fabrikant een ruim aanbod voor landmeten en constructie. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij de perfecte productmix hebben samengesteld.

  • Snelle levering, vandaag voor 17u besteld is morgen in huis!
  • Scherpe prijzen
  • Gratis advies van dé specialist

 

Bestel vandaag nog een product van Pro Nivo!

Lijnlaser van ProNivo

Bij ons vindt u verschillende modellen. Hieronder hebben wij ze even wat verder voor u toegelicht:

PNTL 45

De PNTL 45 is de beste tegellaser die op het moment verkrijgbaar is. Ideaal voor tegelwerk en van hoge kwaliteit. Wat dit product uniek maakt zijn de scherpe vijf laserlijnen. Hierdoor kunt u uiterst nauwkeurig werken.

PNCMG-3D

De PNCMG-3D is een zeer professionele servo motorische groene 3D Laser met een meetbereik van 150 meter. Het product is van hoge kwaliteit en is uiterst nauwkeurig. De laser nivelleert niet met een pendel maar met servomotoren. Hierdoor is dit product vele malen nauwkeuriger dan andere lasers in zijn klasse.

PNRLR-3D & PNRLG-3D

De ProNivo PNRLR-3D rood is een unieke combinatie van een lijnlaser en een rotatielaser. In plaats van één roterende kop heeft dit instrument twee roterende koppen. Dit wordt ook wel een hybride laser genoemd. Allerdrie de koppen kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. Op deze manier kan hetzelfde beeld gecreëerd worden als met een 3D laser.

Wat dit apparaat verder uniek maakt is de mogelijkheid om een hoger toerental in te stellen. Hierdoor zie je geen roterende lijn meer, maar een vaste lijn zoals bij de lijnlaser. U kunt kiezen tussen voor een rode laser of voor hetzelfde type in het groen: PNRLG-3D Groen. Het product wordt standaard geleverd met handontvanger en afstandsbediening.

Dé enige echte lijnlaser specialist!

Wij zijn expert op het gebied van lijnlasers. Wij bieden een ruim assortiment tegen een scherpe prijs. Zo vindt u bij ons verschillende topmerken zoals ProNivo. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij kunnen u als geen ander adviseren over onze producten en er is geen vraag die wij niet voor u kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten zijn hiervoor telefonisch bereikbaar, zelfs in de avonduren.

Wij nemen graag de tijd voor u zodat we samen kunnen kijken wat de beste optie is. Uw wensen staan bij ons altijd centraal!

Bestel vandaag nog een kruislaser van ProNivo en u heeft uw bestelling morgen in huis!

proNIVO
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */