Stanley Laser Specialist Centre

TOP-Lijnlaser.nl, het Stanley Laser Specialist CentreStanley Laser Specialist Centre logo

Het keurmerk Stanley Laser Specialist Centre is in het leven geroepen om de hoogste kwaliteit van de Stanley FATMAX producten te kunnen waarborgen. Wanneer een bedrijf dit keurmerk draagt moet het aan een aantal strenge eisen voldoen. Er zijn onder andere producttrainingen gevolgd van Stanley lasers. Hierdoor is het kennisniveau van de Stanley lijnlaser producten zeer hoog en kan dus een uitstekend advies gegeven worden. Er dient een ruime voorraad aanwezig te zijn van alle Stanley FATMAX lijnlasers. Bij een Stanley Laser Specialist Centre is het ook mogelijk de producten te komen bekijken. Eén van de specialisten kan dan uitleg geven over het de Stanley lijnlasers. TOP-Lijnlaser.nl is door Stanley geselecteerd als Stanley Laser Specialist Centre.

Volledig gespecialiseerd

Stanley stelt als eis aan dit keurmerk dat er bij de verkoper uitgebreide kennis van de producten aanwezig is. Wij zijn dan ook door middel van trainingen van Stanley en onze eigen ervaring, als specialist in deze markt, van alle kennis voorzien om bij elke lijnlaser een goed advies te geven. We kunnen u alles uitleggen over de lijnlasers van Stanley FATMAX. We hebben niet alleen theoretische kennis maar ook praktijk ervaring met de Stanley FATMAX producten. Om deze reden kunnen wij u altijd een goed advies geven over de lijnlaser ten opzichten van uw werkzaamheden. 

Calibratie van Stanley laser

Bij TOP-Lijnlaser.nl wordt elke Stanley FATMAX lijnlaser eerst volledig getest en gecontroleerd. Hierna wordt deze gecalibreerd op onze meetbaan in Zeewolde en voorzien van een calibratierapport en calibratiesticker. Omdat een lijnlaser een precisie instrument is, is het van belang dat deze ook nauwkeurig is en aan de opgegeven fabrieksspecificaties voldoet. Bij TOP-Lijnlaser.nl wordt uw aangekochte Stanley FATMAX lijnlaser dus eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd zodat u weet dat uw lijnlaser aan alle fabrieksspecificaties voldoet.

Uitgebreide Stanley FATMAX garantie

Als Stanley Laser Specialist Centre kunnen wij u ook 1 jaar extra garantie bieden op de standaard 2 jaar garantie van Stanley FATMAX. Deze garantie loopt gewoon via Stanley. Na aankoop registreert u de Stanley FATMAX lijnlaser binnen 4 weken. Hierna krijgt u één jaar extra garantie. U heeft dus een totaal van 3 jaar garantie op deze Stanley FATMAX lijnlaser.

Demonstratie

Stanley Laser bekijken? Geen probleem. Maak een afspraak en kom bij ons langs. Eén van onze laserspecialisten legt u graag alles uit over de Stanley lijnlaser. We vertellen u graag wat de meest geschikte lijnlaser voor u is. Hiermee kunnen wij dus gemakkelijk teleurstellingen voorkomen. TOP-Lijnlaser.nl krijgt daarom een 9,2 (van 10) voor tevredenheid.

Eigenschappen van een Stanley Laser Specialist Centre:

  • Kennis en ervaring
  • Uitstekend persoonlijk advies
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
  • 3 jaar garantie
  • Calibratierapport
  • Calibratiesticker
  • Demonstratie
  • Hoge klanttevredenheid
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */