Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion Groene Lijnlaser

De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion is een van de nieuwste toevoegingen aan het Stanley laserassortiment. De hoogwaardige Li-Ion accu zorgt voor een lange werkduur. De groene laserlijnen zijn vele malen beter zichtbaar dan traditionele rode.
Artikelnummer:
FMHT77595-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
10 - 15 werkdagen

€304,00

€249,00 Excl. btw

€301,29 Incl. btw

Stanley Laser Specialist Centre LogoStanley FATMAX® FCL-G Li-Ion Lijnlaser Groen

De nieuwe Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion is de opvolger van de succesvolle FATMAX® FCL-G Lijnlaser. De FCL-G Li-Ion is nog verder geoptimaliseerd en kwalitatief verder verbeterd ten opzichte van de FCL-G. De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion is de overtreffende trap van de ook nieuwe FATMAX® FCL-G AA. Eindelijk af van al dat wisselen met batterijen door de ingebouwde Lithium Ion accu!
 
Nu incl. GRATIS nieuw Stanley TP1 150cm Statief t.w.v. €49,-! (Bekijk het statief!)

Nieuw, groen, robuust, professioneel, betrouwbaar!
 
DE STANLEY FATMAX® FCL-G LI-ION IS DE GOEDKOOPSTE GROENE LIJNLASER MET ACCU OP DIT MOMENT!

Professioneel:

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke begrippen voor Stanley FATMAX® producten. Alle FATMAX® laserproducten worden boven het reguliere Stanley assortiment gepositioneerd. Hieruit komt ook de nieuwe FCL serie voort. Deze compacte groene lijnlaser is uitstekend geschikt voor professioneel gebruik. De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion heeft zeer felle groene laserlijnen, een horizontale en een verticale, die tot over het instrument reikt. Daarnaast wordt deze groene lijnlaser in een professionele TSTAK-koffer geleverd, met daarin onder andere een oerdegelijke wandhouder.

Groen:

Deze groene lijnlaser is voorzien van extra felle groene laserdiodes, waardoor de laserlijn nog beter te zien is dan normaal. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid en het werkbereik aanzienlijk vergroot. Groene laserlijnen zijn over het algemeen 4 tot 6 keer beter waar te nemen dan rode laserlijnen. Het is mede daarom ook prettiger om een langere tijd naar een groene laserlijn te kijken. De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion is uitstekend geschikt voor interieurwerkzaamheden, zoals het betegelen van een badkamer. Om zeker te zijn dat u het best mogelijke product ontvangt, controleren wij, van TOP-Lijnlaser.nl, ook de lijnsterkte van elk model voor verzending.

Gebruiksvriendelijk:

De schuifknop aan de voorzijde van het apparaat zorgt voor de vergrendeling van het pendelmechanisme. Beide laserlijnen zijn in en uit te schakelen met de knop bovenop de groene lijnlaser. De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion biedt de mogelijkheid om beide lijnen afzonderlijk van elkaar in te schakelen, waarmee eenvoudig de werkduur kan worden verlengd. Daarnaast zitten er twee indicatielampjes op de laser, één voor het afschot en één voor de accu. Optioneel is de FATMAX® FCL-G Li-Ion uit te breiden met een handontvanger voor werkzaamheden in zeer lichte ruimtes of buiten. Om deze functie te gebruiken heeft de FATMAX® FCL-G Li-Ion een knop waarmee u de ontvangerstand activeert. 

Zelfnivellerend:

De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion lijnlaser nivelleert zichzelf automatisch. Buiten zijn nivelleerbereik begint de laserlijn te knipperen en geeft hij met een indicatielampje een waarschuwing, waardoor geen ongewenste meetfouten ontstaan. De groene lijnlaser heeft een pendelmechanisme wat magnetisch wordt gedempt, hierdoor is de lijnlaser snel genivelleerd. Het nivelleerbereik is +/- 4° waardoor de ondergrond niet volledig waterpas hoeft te zijn.

Afschot:

Wanneer een schuine laserlijn benodigd is, kan deze FATMAX® FCL-G Li-Ion ook uitstekend ingezet worden. Door de groene lijnlaser te kantelen kunnen de laserlijnen in afschot gezet worden. De laserlijn van de FATMAX® FCL-G Li-Ion gaat eerst knipperen om aan te geven dat de laserlijn buiten nivelleerbereik staat. Vervolgens schakelt na enkele seconden de afschot modus in. Nu zal de laserlijn om de 30 seconden knipperen om aan te geven dat de FATMAX FCL-G Li-Ion in afschotmodus staat. Tevens zal er boven op het instrument een lampje gaan branden dat het instrument in afschot staat. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan.

Lithium Ion:

Deze Stanley FATMAX® FCL-G LI-Ion heeft een hoogwaardige interne Lithium Ion accu die tot 6,5 uur meegaat bij het gebruik van alle laserlijnen. Niet meer continu batterijen wisselen en kopen maar nu gemakkelijk de FATMAX® FCL-G Li-Ion opladen voor of na elke klus. Mocht de accu eerder leeg zijn maar is de klus nog niet klaar? Geen probleem, met de meegeleverde oplader kan de FATMAX® FCL-G Li-Ion gemakkelijk aan de netstroom worden aangesloten zodat de werkzaamheden door kunnen gaan. De FATMAX® FCL-G Li-Ion is de goedkoopste, professionele groene lijnlaser met Lithium Ion accu op de huidige markt!

Compleet in TSTAK® koffer:

De FATMAX® FCL-G Li-Ion word geleverd in de robuuste, compacte en handige TSTAK® koffer van Stanley FATMAX®. In de koffer zit naast de laser, een oplader, laserbril, richtplaat en de Stanley FATMAX® Wand/Vloer bevestiging. De FATMAX® Wand/Vloer bevestiging is een multifunctionele houder die deze set meer dan compleet maakt. Te gebruiken op de vloer of te bevestigen aan diverse materialen op wel vier verschillende manieren! Lees meer over de FATMAX® Wand/Vloer bevestiging.

Optioneel:

Stanley LD200-G Ontvanger 50% Korting! (+ €49,00 i.p.v. €99!):
De Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion beschikt over een ontvanger modus. De lijnlaser is dan ook te gebruiken in combinatie met een ontvanger. Dat is ideaal voor buiten gebruik, klussen in lichte omstandigheden of wanneer met grote afstanden gewerkt wordt. Lees meer...

Stanley Opdraaibaar Interieur Statief 250cm (+ €49,- i.p.v. €69,-):
Combineer de FATMAX® FCL-G AA nu met het nieuwe 250cm opdraaibare interieur statief van Stanley! Met dit nieuwe Stanley statief is het mogelijk om tot elke gewenste hoogte te komen. Het statief is uitschuifbaar, opdraaibaar en heeft een kantelbare kop voor afschot werkzaamheden. Lees meer...

3 Jaar Garantie op Stanley FATMAX® lasers:

Stanley geeft op alle Stanley FATMAX® lijnlaser 3 jaar garantie na registratie van de lijnlaser bij Stanley. Standaard geeft Stanley 1 jaar garantie. Wanneer de Stanley FATMAX® lijnlaser is geregistreerd bij Stanley wordt dit automatisch 3 jaar. Registreer daarom binnen 3 weken na aanschaf uw Stanley FATMAX® lijnlaser. 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Deze lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij deze lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 35 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 510 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 18 uur (1 lijn), 9 uur (2 lijnen)
Lees meer Voeding: Li-ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -7°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,55 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 100 x 70 x 100 mm
Lees meer Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® FCL-G Li-Ion
- Stanley TP1 150cm Statief
- Stanley FATMAX® Wand/Vloer bevestiging
- Stanley TSTAK® Koffer
- TOP-Lijnlaser Calibratierapport
- Oplader
- Laserbril
- Richtplaat

5/5

Roy Geplaatst op 16 Januari 2020 at 06:30

Voor iedere klusser aan te raden, heldere lijnen en een goed statief. Snel en nauwkeurig op hoogte te stellen.
Degelijke opbergkoffer en goede service

5/5

de Leeuw Afbouw Geplaatst op 6 Augustus 2019 at 11:57

Staat elke dag, de hele dag aan, werkt super! De wandbeugel in de koffer is ook erg degelijk.

5/5

VD Timmerwerken Geplaatst op 2 Augustus 2019 at 13:44

Super service en volgende dag in huis. Werkt heel fijn met accu en netstroom en dat statief is ook een mooie zeg!

5/5

Martin Geplaatst op 23 Januari 2019 at 14:37

Verzoek was een laser met twee laserlijnen in het groen die op netstroom kon werken. Bleek dit de enige te zijn zijn. Wel heel tevreden mee kwaliteit is goed.

5 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */