ADA 6D SERVOLINER Groen 8-Lijns Lijnlaser

Elektronisch nivellerende groene lijnlaser van ADA. Door de 8 laserdiodes zijn de lijnen goed zichtbaar. Door de groene laserlijnen is de lijnlaser extreem goed zichtbaar.
Artikelnummer:
A00622
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€849,00

€699,00 Excl. btw

€845,79 Incl. btw

ADA 6D SERVOLINER Groene 8-Lijns Lijnlaser

De ADA 6D SERVOLINER G heeft een zeer hoge nauwkeurigheid. Dit wordt gewaarborgd door de servomotoren in het binnenwerk. In tegenstelling tot veel andere lijnlaser nivelleert de 6D SERVOLINER G motorisch in plaats van door een gedempt pendelmechanisme. Deze lijnlaser is erg makkelijk in gebruik, door middel van slechts vier knoppen is de laser, met al zijn opties, te gebruiken. Erg handig is de fijnafstelling die aan de laser is bevestigt, hiermee is de ADA 6D SERVOLINER G zeer nauwkeurig op de juiste positie af te stellen.

• 4x Groene Horizontale Laserlijnen
• 4x Groene Verticale Laserlijnen
• 1x Loodpunt

Vernieuwd:

De 6D SERVOLINER is volledig vernieuwd voor 2021! Zo is onder andere de behuizing van gehard kunststof aangepast naar eentje van zeer solide rubber. Tevens is de binnenkant verstevigd met extra ribben bij bijdraagt aan de robuustheid van de laser. Daarnaast is het voedingssysteem aangepast en kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen het Lithium Ion pakket en het Alkaline AA batterijpakket.

Groene laserlijnen:

De ADA 6D SERVOLINER Groen is, zoals de naam als zegt, uitgerust met groene laserlijnen in plaats van traditionele rode. Groene laserlijnen brengen een aantal voordelen met zich mee, zo zijn deze 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Een ander gunstig voordeel is dat het vele malen prettiger is om een langere tijd naar een groene laserlijn te kijken dan naar een rode. Mede hierdoor is deze groene lijnlaser uitermate geschikt voor interieurwerkzaamheden waar op zicht gewerkt kan worden.

Hoge Kwaliteit:

Alle lijnlasers van ADA zijn van hoge kwaliteit, zo ook de ADA 6D SERVOLINER Groen, het topmodel van ADA. ADA maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten die met hoge nauwkeurigheid in elkaar worden gezet. Mede hierdoor is het mogelijk om een betrouwbare en nauwkeurige lijnlaser te garanderen. Daarbij komt ook nog eens dat elke laser die de fabriek verlaat een strenge controle moet doorstaan, wat resulteert in zeer net afgewerkte lasers. Door de hoge kwaliteitscomponenten kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter gegarandeerd worden. Hierdoor is deze 6D SERVOLINER groene lijnlaser zeer professioneel en ideaal voor nauwkeurige interieurbouw.

Elektronisch nivellerend:

De naam zegt het al, de 6D SERVOLINER wordt door servomotoren genivelleerd. Snel, precies en zonder schommelen. Traditionele lijnlasers nivelleren doormiddel van een pendelmechanisme wat een maximale nauwkeurigheid heeft van 2mm op 10 meter. Door de elektronische nivellering door servomotoren wordt het mechanisme nog nauwkeuriger genivelleerd en kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter worden behaald. 

Afschot & Vergrendeling:

Omdat de lijnlaser doormiddel van servomotoren genivelleerd wordt, kan het mechanisme ook vast gezet worden. Door één druk op de knop stopt de lijnlaser met nivelleren en kan de lijnlaser handmatig gekanteld worden om in een afschot te werken. Wanneer het instrument wordt uitgeschakeld blokkeren de motoren automatisch zodat het binnenwerk niet kan beschadigen tijdens transport.

Professioneel:

Met 8 groene laserlijnen worden alle kanten van de lijnlaser gedekt. Het lijnenspel komt overeen met dat van een 3D laser, de meest uitgebreide dekking mogelijk dus. Ideaal voor het uitzetten van systeemwanden of plafonds. Met de stelschroef (fijnafstelling) kan de lijnlaser gemakkelijk en snel worden uitgelijnd en geïnstalleerd. Voor het instellen van de lijnlaser is deze fijnafstelling geperfectioneerd en kan de lijn gemakkelijk in de juiste positie gezet worden.

Voeding:

Door de meegeleverde Li-Ion Accu kan gemakkelijk een lange periode achter elkaar gewerkt worden. Wanneer de accu leeg is kan deze gemakkelijk gewisseld worden naar het Alkaline batterijpakket. Het batterijpakket benodigd 8x een AA alkalinebatterij waarmee ook langdurig gewerkt kan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om de SERVOLINER te gebruiken via de netstroomaansluiting.

Optioneel:

• Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €29 extra i.p.v. €59! Meer info...
• Compact Statief Robuust 250cm nu voor slechts €69 extra i.p.v. €99! Meer info...
• Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor slechts €99 extra i.p.v. €159! Meer info...

• ADA LR-60G Ontvanger (+€69,-):
Het is ook mogelijk om de ADA 6D SERVOLINER in combinatie met een ADA LR-60G handontvanger te gebruiken. Dat is nodig bij bijvoorbeeld buiten toepassingen of het werken in erg lichte omstandigheden tot wel 70 meter. Lees meer...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 1 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 70 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 4x horizontaal, 4x verticaal, 1x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Gedeeltelijk
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 532 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3,5 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 8 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu / 8x AA 1.5V Alkaline / Netstroom
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 1,5 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 135mm x 150mm x 215mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

• ADA 6D SERVOLINER Groen
• Nederlandse handleiding
• Koffer
• Statiefadapter
• Laserbril Groen
• Richtplaatje groen
• Li-Ion Accupack
• AA Alkaline Batterijpack
• Oplader / netstroomadapter

5/5

Johan van Houts Geplaatst op 22 Februari 2019 at 11:43

werkt perfect voor mijn werk als tegelzetter hebt helemaal rond een duidelijke waterpaslijn

5/5

R de Jager Geplaatst op 4 Februari 2019 at 21:48

Van A tot Z keurig geregeld. Netjes op tijd geleverd goede prijzen!

5/5

De Houwer elektriciteitswerken Geplaatst op 27 December 2018 at 00:22

Superr! Nog nooit van het merk gehoord maar tot nu toe een genot om mee te werken

4/5

Mike 's Timmer Werken (MTW) Geplaatst op 25 December 2018 at 14:20

Laser werk perfect heeft een mooie strakke zuivere lijn. ben daar erg tevreden mee.
alleen de accu is vrij snel leeg en dat is een min punt.

5/5

Hendrik Geplaatst op 8 Oktober 2018 at 21:26

Fantastische laser. Heeft een mooie dunne laserlijn en het groene licht kan je echt beter zien. De motortjes stellen erg snel, boven verwachting. Laser voelt soliede en werk makkelijk.

5/5

C J de Vree Geplaatst op 14 Maart 2018 at 22:24

Goed apparaat!

4.85 sterren op basis van 6 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */