ADA 6D SERVOLINER Rood 8-Lijns Lijnlaser

Elektronisch nivellerende lijnlaser van ADA. Uiterst nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit. Met 8 laserlijnen dé beste lijnlaser voor interieurwerken.
Artikelnummer:
A00621
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€599,00

€499,00 Excl. btw

€603,79 Incl. btw

ADA 6D SERVOLINER 8-Lijns Lijnlaser

De ADA 6D SERVOLINER heeft een zeer hoge nauwkeurigheid. Dit wordt gewaarborgd door de servomotoren in het binnenwerk. In tegenstelling tot veel andere lijnlaser nivelleert de 6D SERVOLINER motorisch in plaats van door een gedempt pendelmechanisme. Deze lijnlaser is erg makkelijk in gebruik, door middel van slechts vier knoppen is de laser, met al zijn opties, te gebruiken. Erg handig is de fijnafstelling die aan de laser is bevestigt, hiermee is de ADA 6D SERVOLINER zeer nauwkeurig op de juiste positie af te stellen.

• 4x Horizontale Laserlijnen
• 4x Verticale Laserlijnen
• 1x Loodpunt

Vernieuwd:

De 6D SERVOLINER is volledig vernieuwd voor 2021! Zo is onder andere de behuizing van gehard kunststof aangepast naar eentje van zeer solide rubber. Tevens is de binnenkant verstevigd met extra ribben bij bijdraagt aan de robuustheid van de laser. Daarnaast is het voedingssysteem aangepast en kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen het Lithium Ion pakket en het Alkaline AA batterijpakket.

Hoge Kwaliteit:

Alle lijnlasers van ADA zijn van hoge kwaliteit, zo ook de ADA 6D SERVOLINER, het topmodel van ADA. ADA maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten die met hoge nauwkeurigheid in elkaar worden gezet. Mede hierdoor is het mogelijk om een betrouwbare en nauwkeurige lijnlaser te garanderen. Daarbij komt ook nog eens dat elke laser die de fabriek verlaat een strenge controle moet doorstaan, wat resulteert in zeer net afgewerkte lasers. Door de hoge kwaliteitscomponenten kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter gegarandeerd worden. Hierdoor is deze 6D SERVOLINER lijnlaser zeer professioneel en ideaal voor nauwkeurige interieurbouw.

Elektronisch nivellerend:

De naam zegt het al, de 6D SERVOLINER wordt door servomotoren genivelleerd. Snel, precies en zonder schommelen. Traditionele lijnlasers nivelleren doormiddel van een pendelmechanisme wat een maximale nauwkeurigheid heeft van 2mm op 10 meter. Door de elektronische nivellering door servomotoren wordt het mechanisme nog nauwkeuriger genivelleerd en kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter worden behaald. 

Afschot & Vergrendeling:

Omdat de lijnlaser doormiddel van servomotoren genivelleerd wordt, kan het mechanisme ook vast gezet worden. Door één druk op de knop stopt de lijnlaser met nivelleren en kan de lijnlaser handmatig gekanteld worden om in een afschot te werken. Wanneer het instrument wordt uitgeschakeld blokkeren de motoren automatisch zodat het binnenwerk niet kan beschadigen tijdens transport.

Professioneel:

Met 8 laserlijnen worden alle kanten van de lijnlaser gedekt. Het lijnenspel komt overeen met dat van een 3D laser, de meest uitgebreide dekking mogelijk dus. Ideaal voor het uitzetten van systeemwanden of plafonds. Met de stelschroef (fijnafstelling) kan de lijnlaser gemakkelijk en snel worden uitgelijnd en geïnstalleerd. Voor het instellen van de lijnlaser is deze fijnafstelling geperfectioneerd en kan de lijn gemakkelijk in de juiste positie gezet worden.

Voeding:

Door de meegeleverde Li-Ion Accu kan gemakkelijk een lange periode achter elkaar gewerkt worden. Wanneer de accu leeg is kan deze gemakkelijk gewisseld worden naar het Alkaline batterijpakket. Het batterijpakket benodigd 8x een AA alkalinebatterij waarmee ook langdurig gewerkt kan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om de SERVOLINER te gebruiken via de netstroomaansluiting.

Optioneel:

• Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €29 extra i.p.v. €59! Meer info...
• Compact Statief Robuust 250cm nu voor slechts €69 extra i.p.v. €99! Meer info...
• Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor slechts €99 extra i.p.v. €159! Meer info...

• ADA LR-60 Ontvanger (+€69,-):
Het is ook mogelijk om de ADA 6D SERVOLINER in combinatie met een ADA LR-60 handontvanger te gebruiken. Dat is nodig bij bijvoorbeeld buiten toepassingen of het werken in erg lichte omstandigheden tot wel 70 meter. Lees meer...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 1 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 20 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 70 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 4x horizontaal, 4x verticaal, 1x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Gedeeltelijk
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 12 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu / 8x AA 1.5V Alkaline / Netstroom
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 1,5 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 135mm x 150mm x 215mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

• ADA 6D SERVOLINER
• Nederlandse handleiding
• Koffer
• Statiefadapter
• Laserbril Rood
• Richtplaat Rood
• Li-Ion Accupack
• AA Alkaline Batterijpack
• Oplader / netstroomadapter

5/5

Niels Kampert Geplaatst op 20 Augustus 2020 at 10:50

Perfecte laser.
Ziet er zeer solide uit en voelt heel degelijk aan. Zit in een mooie koffer om hem te beschermen. De rode laser werkt voor mij prima en is mooi scherp, de laser is ook zeer nauwkeurig.
Het 'certificaat' van controle van de laser die Top-lijnlaser.nl erbij doet geeft vertrouwen dat de laser ook gecontroleerd is en dus zuiver zal zijn.

De Silver plus paalstatief van 360 cm is fijn werken, je klemt hem tussen plafond en vloer en kan op zeer laag niveau de laser gebruiken (zet de paal dan wel op zijn kop). De Magic lift is makkelijk zodat je de laser er makkelijk afhaalt als je hem even niet nodig hebt.

Niet de volledige 5 sterren, hoewel ik zeer tevreden ben over de laser en de Silver plus paalstatief, komt omdat de tas die bij de Silver plus paalstatief niet stevig genoeg is. De tas is wel goed ingedeeld zodat de segmenten van de paal apart zitten zodat ze elkaar niet beschadigen. Helaas kwamen twee segmenten al naar buiten zetten omdat de naden niet goed genaaid waren.

Al met al zeer blij met deze top laser.

5/5

Willy Defoer Geplaatst op 14 Januari 2017 at 14:06

Degelijk aparaat met vele mogelijkheden

5/5

de Groot Geplaatst op 23 December 2016 at 12:01

Goed advies gekregen. Snelle levering. Laser is er prettig mee te werken. Nivelleert snel en maakt dunnen laserlijnen. Ook handig dat hij schuin kan.

5/5

van Apeldoorn Geplaatst op 17 November 2015 at 09:11

Zeer fijne lijnlaser. Nivelleert snel en heeft scherpe dunne laserlijnen. Ben zeer tevreden over deze laser!

5/5

van der Heiden interieurbouw Geplaatst op 13 Augustus 2015 at 13:08

Na telefonisch contact werd ik geadviseerd deze lijnlaser te kopen. Met het advies ben ik zeer tevreden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en ze weten echt waar ze het over hebben. Tot op heden ben ik heel erg blij met de keuze voor deze laser. Werk makkelijk en snel. Nivelleert goed en best snel voor servomotoren. Ik zou deze ADA zeker aanraden voor interieurbouw.

R. van der Heiden

5 sterren op basis van 5 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */