Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hulp nodig bij het zoeken?

  Bel met één van onze specialisten!

  036 522 68 03

  Nivel System

  Nivel System

  Nivel System is een wereldwijd merk dat professionele meetoplossingen voor de bouw levert, opgericht in Polen. Hun activiteit is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van levering en service van apparatuur aan sectoren als bouw, architectuur, landmeetkunde, industrie, landbouw, enz. Ze gebruiken h Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  11 Producten
  CL Li-Ion Accu

  CL Li-Ion Accu

  Lithium Ion accu van Nivel System voor de CL serie lijnlasers. Excl. oplader.

  Direct leverbaar
  € 49,- Excl. btw
  Bekijken
  CLS-4 Ontvanger
  Rood + Groen + Blauw

  CLS-4 Ontvanger

  Compacte CLS-4 handontvanger voor rode, groene en blauwe lijnlasers van Nivel System.

  Direct leverbaar
  € 69,- Excl. btw
  Bekijken
  FL1 Tegellaser

  FL1 Tegellaser

  De FL1 van Nivel System is een unieke laser met twee vloerlijnen (90°) plus een horizontale en verticale laserlijn. Het is dus een kruislijn- en tegellaser in één!

  Direct leverbaar
  € 109,- Excl. btw
  Bekijken
  FL1G Tegellaser
  GROEN

  FL1G Tegellaser

  De FL1G van Nivel System is een unieke laser met twee vloerlijnen (90°) plus een horizontale en verticale laserlijn. Het is dus een kruislijn- en tegellaser in één!

  Direct leverbaar
  € 149,- Excl. btw
  Bekijken
  RD800 Millimeterontvanger
  Rood + Groen + Blauw

  RD800 Millimeterontvanger

  Nivel System ontvanger met millimeter uitlezing. Unieke ontvanger; geschikt voor roterende lasers en kruislijnlasers met zowel rode, groene en blauwe laserstralen!

  Direct leverbaar
  € 235,- Excl. btw
  Bekijken
  CL2G 2x360° Lijnlaser
  GROEN

  CL2G 2x360° Lijnlaser

  Zeer nauwkeurige 2x360° lijnlaser met groene lijnen van Nivel System. Slechts 2mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 249,- Excl. btw
  Bekijken
  CL2B 2x360° Lijnlaser
  BLAUW

  CL2B 2x360° Lijnlaser

  Zeer nauwkeurige 2x360° lijnlaser met blauwe lijnen van Nivel System. Slechts 2mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 299,- Excl. btw
  Bekijken
  CL3G 3x360° Lijnlaser
  GROEN

  CL3G 3x360° Lijnlaser

  Zeer nauwkeurige 3x360° lijnlaser met groene lijnen van Nivel System. Slechts 2mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 299,- Excl. btw
  Bekijken
  CL4G 4x360° Lijnlaser
  GROEN

  CL4G 4x360° Lijnlaser

  Zeer nauwkeurige 4x360° lijnlaser met groene lijnen van Nivel System. Slechts 2mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 349,- Excl. btw
  Bekijken
  CL4D-G 4x360° Laser
  SERVO GROEN

  CL4D-G 4x360° Laser

  Servomotorische 4x360° lijnlaser groen van Nivel System. Slechts 1mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 449,- Excl. btw
  Bekijken
  CL4D-B 4x360° Laser
  SERVO BLAUW

  CL4D-B 4x360° Laser

  Servomotorische 4x360° lijnlaser met blauwe lijnen van Nivel System. Slechts 1mm afwijking op 10 meter. Zeer compleet uitgevoerd en te bedienen via Bluetooth!

  Direct leverbaar
  € 499,- Excl. btw
  Bekijken

  Nivel System

  Nivel System is een wereldwijd merk dat professionele meetoplossingen voor de bouw levert, opgericht in Polen. Hun activiteit is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van levering en service van apparatuur aan sectoren als bouw, architectuur, landmeetkunde, industrie, landbouw, enz. Ze gebruiken hun ervaring en spelen in op de vraag in de markt, daarom worden hun producten samengesteld en gefabriceerd bij vele leveranciers van over de hele wereld die enkele van de beste meetcomponenten bieden (bijvoorbeeld uit China, Japan, Taiwan, Duitsland, Polen), waardoor ze alle klanten moderne trends in meettechnologie kunnen bieden.

  Producten

  Met een volledig assortiment betrouwbare, efficiënte en hoge nauwkeurigheidsproducten kunnen gebruikers genieten van hun werk. Nivel System levert een breed scala aan meetapparatuur, van optische instrumenten tot lasers en eindigend met handige handige apparatuur zoals: elektronische waterpassen, meetwielen, meetlinten, enz. Als aanvulling hierop is er een volledig assortiment professionele accessoires beschikbaar van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Met een uitgebreid netwerk van dealers door heel Europa worden de Nivel System producten steeds bekender en beter verkrijgbaar. Nivel System levert enkel en alleen aan toonaangevende professionele verdelers zoals TOP-Lijnlaser. Het is een vereiste om volledige expertise en kennis te hebben van de Nivel System producten zoals TOP-Lijnlaser dat kan bieden.

  Service, Kwaliteit, Controle

  Nivel System geeft ons volledige ondersteuning via de regionale vertegenwoordigers en met één van de modernste diagnoseplatforms op de serviceafdeling worden eventuele defecten snel verholpen. Dankzij de uitgebreide apparatuur worden alle producten vóór levering naar ons gecontroleerd en bij eventuele problemen worden deze snel en effectief gerepareerd. Door de samenwerking van Nivel System en TOP-Lijnlaser is er een uniek 3-traps controle en calibratie proces ontstaan. Alle producten worden in de fabriek gecontroleerd en gecalibreerd, vervolgens doet Nivel System hetzelfde voor de levering naar ons toe en voorziet TOP-Lijnlaser tot slot de laser van een calibratierapport en sticker na controle voor verzending naar de klant.

  Innovatief

  Het merk Nivel System, geprezen om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, is al sinds 2003 actief. Duizenden ingezette meetproducten, tevreden klanten, een uitgebreid netwerk van verkoop en service maken de producten met het Nivel System logo steeds meer tot een van de meest gekozen producten op de bouwplaats. Aanvankelijk was het aanbod van Nivel System klein en beperkt tot enkele optische instrumenten en meetapparatuur. In de loop der jaren zijn deze vervangen door nieuwere, betere en duurzamere producten. In de jaren daarna vond de ontwikkeling van de laatste en moderne lasermeettechnieken plaats. Tegenwoordig heeft Nivel System een ​​breed scala aan meetproducten voor constructie, afbouw, straatwerk en landmeten, van populaire lijnlasers, bouwlasers tot aan machine ontvangers en accessoires. Als u kiest voor Nivel System producten kunt u er zeker van zijn dat u apparatuur van de beste kwaliteit kiest, gebouwd op basis van betrouwbare meettechnologie, rijke functionaliteit, die overeenkomt met de laatste trends in de branche. Met Nivel System bent u er zeker van dat u snel, nauwkeurig en voordelig metingen kan verrichten op elke klus en bouwplaats.

  Voor meer informatie over de Nivel System producten kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via de telefoon of mail.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking