Banner category

Spectra

ACTIE

Spectra LT20 Lijnlaser

Spectra LT20 Lijnlaser


€189,00

€159,00Excl. btw

€192,39 Incl. btw

Spectra HR1220 Ontvanger Rood/Groen

Spectra HR1220 Ontvanger Rood/Groen


€160,00Excl. btw

€193,60 Incl. btw

ACTIE

Spectra LT20 G Kruislijnlaser

Spectra LT20 G Kruislijnlaser


€259,00

€225,00Excl. btw

€272,25 Incl. btw

Spectra LT52 R Punt- en Kruislijnlaser

Spectra LT52 R Punt- en Kruislijnlaser


€365,00Excl. btw

€441,65 Incl. btw

Spectra LT52G Punt- en Kruislijnlaser

Spectra LT52G Punt- en Kruislijnlaser


€450,00Excl. btw

€544,50 Incl. btw

ACTIE

Spectra LT56 3D Laser

Spectra LT56 3D Laser


€509,00

€459,00Excl. btw

€555,39 Incl. btw

ACTIE

Spectra LT58G 360° Kruislijnlaser

Spectra LT58G 360° Kruislijnlaser


€680,00

€579,00Excl. btw

€700,59 Incl. btw

Excl. btw

Spectra

Spectra Laser


Bent u opzoek naar een Spectra Laser? Dan bent u bij TOP-Lijnlaser aan het juiste adres! Wij bieden verschillende Spectra Lijnlasers/kruislijnlasers en onderdelen te koop aan. Spectra meetapparatuur maakt gebruik van unieke technologie. Wat zorgt voor optimale efficiëntie en maximale productiviteit. Hierbij is betrouwbaarheid bij de lasers van Spectra de basis. Daarnaast biedt het merk een eerlijke prijs- kwaliteitverhouding.

 

Wij bieden een ruim assortiment, ruime voorraad, scherpe prijzen en specialistisch advies. Wij kunnen snel schakelen en hierdoor kan er snel contact gelegd worden met één van onze specialisten. Zij zijn gespecialiseerd in lijnlasers en kunnen u hier alles over vertellen. Hierdoor vindt u bij ons altijd de beste service. Vragen over een van onze Spectra lasers? Neem dan contact op!

Spectra laser inclusief gratis calibratie en rapport!


Voordat onze lijnlasers het pand verlaten worden ze uitgebreid getest en gecontroleerd. Dit gebeurt in ons eigen magazijn. In sommige gevallen moeten ze ook nog gecalibreerd worden. Daarbij is iedere laser die wij verkopen voorzien van een eigen calibratierapport en sticker.

 

Hierdoor weet u altijd zeker dat de apparatuur voldoet aan alle fabrieksspecificaties. Daarnaast is het ook mogelijk om wanneer u al een laser heeft, die door ons te laten calibreren. Wanneer u een nieuwe Spectra laser koopt bent u ervan verzekerd dat u een goed product koopt die voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen.

 

Ons assortiment Spectra lasers


Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende varianten van de Spectra kruislijnlaser. Zo kunt u onder andere kiezen tussen een rode of een groene laser. Maar ook voor een lijnlaser inclusief statief of een losse kruis- en puntlaser. Liever een ander merk? Ook dat is geen enkel probleem wie bieden lasers van onder andere: DeWALT, Leica, Geo Fennel, Stanley en Stanley FATMAX.

Voor alle producten hanteren wij altijd een ruime voorraad. Hierdoor zijn onze producten bijna altijd direct uit voorraad leverbaar! Daarnaast profiteert u van een snelle verzending. Bestel vandaag voor 17:00 uur een Spectra laser en u heeft uw bestelling morgen al in huis!

 

Waarom TOP-Lijnlaser.nl?


Wanneer u een Spectra laser of een andere lijnlaser koopt dan doet u dit natuurlijk het liefst bij de specialist. De afgelopen jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot meet- en laserapparatuur. Met deze kennis hebben wij ons assortiment zorgvuldig voor u samengesteld. U vindt bij ons enkel merken waarbij de prijs- en kwaliteitverhouding goed is.

 

  • Advies van een specialist
  • Gratis calibratie incl. sticker en rapport
  • Gratis verzending NL& BE
  • Scherpe prijzen
  • A-merken
  • Ruim assortiment en ruime voorraad
  • Snelle verzending

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten zijn ook buiten werktijden om mobiel bereikbaar voor al uw vragen!

Een Spectra laser koopt u bij de lijnlaserspecialist!

Spectra
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */