ADA CUBE 2-360 Lijnlaser Groen 360° Set

Lijnlaser met 2x 360° laserlijn. Horizontaal 360° en verticaal 360°. Nu geleverd als professionele set compleet in één koffer.
Artikelnummer:
A00471
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€329,00

€229,00 Excl. btw

€277,09 Incl. btw

ADA CUBE 2-360 Lijnlaser Groen 360° Set

De ADA CUBE 2-360 Groen heeft twee laserlijnen, een horizontale en verticale laserlijn van 360° die haaks zijn. Beide lijnen staan in een hoek van 90° op elkaar, ideaal voor bijvoorbeeld tegelwerkzaamheden. De groene laserlijnen van de ADA CUBE zijn beter waar te nemen dan rode laserlijnen. De set is compleet met 110cm statief en magnetische wandbeugel in één koffer.

Vernieuwd! De CUBE 2-360 Groen is nu leverbaar inclusief Lithium Ion accu + oplader. Een langere werkduur voor hetzelfde geld!

• 1x 360° Horizontale Laserlijn Groen 
• 1x 360° Verticale Laserlijn Groen

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Om bijvoorbeeld planken op te hangen of schilderijen op dezelfde hoogte te hangen. Ook ideaal voor het tegelen van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet.

Compact & Robuust:

Deze compacte kruislaser heeft een beschermlaag van rubber. Hierdoor is deze compacte kruislaser robuust en bestand tegen een stootje. De ADA CUBE 2-360 Groen heeft ook een handig transportlock tegen het beschadigen van het pendelsysteem tijdens het vervoeren. Qua formaat is de CUBE 2-360 de kleinste 2x360° die verkrijgbaar is. Hij laat zich dus ook buiten de koffer in het tasje gemakkelijk meenemen.

Gebruiksgemak:

Door de 1/4" schroefdraad aansluiting is de CUBE 2-360 Groen gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen. Zo kan de lijnlaser op de ideale hoogte worden afgesteld. De CUBE 2-360 Groen kruislaser is met één knop aan en uit te zetten. Door het pendelsysteem nivelleert de CUBE 2-360 Groen zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° is geeft hij een akoestisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt. 

Set:

Met het 110 cm statief kan de CUBE 2-360 Groen op de gewenste hoogte worden ingesteld. Of met de handige magnetische wandhouder kan de CUBE 2-360 Groen gemakkelijk aan de wand of aan een rand worden bevestigd. Deze set zit volledig in een koffer. Zo kan het gemakkelijk worden opgeborgen en raakt niets kwijt. De CUBE 2-360 zit in de koffer tevens in een tasje, zo kan hij ook buiten de koffer veilig meegenomen worden.

• Handontvanger (Optioneel) +€69,00:
Het is ook mogelijk om een ADA LR-60G handontvanger te gebruiken. Dat is nodig bij bijvoorbeeld buiten toepassingen of het werken in erg lichte omstandigheden. De laserlijn kan tot wel 70 meter ontvangen worden met de handontvanger. Lees meer...

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA CUBE 2-360 Groen
- Koffer
- ADA tasje
- ADA Magnetische wandhouder
- Statief 110cm
- Laserbril
- Lithium Ion Accu
- Oplader
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */