Leica Lino L2s Kruislijnlaser

De vernieuwde Leica Lino L2s, één van de meest verkochte lijnlasers in Nederland! Een lijnlaser van zeer hoge kwaliteit. Nu met nieuwe magnetische Leica TWIST 250 adapter en optioneel als Li-Ion Accu variant in koffer te bestellen.
Artikelnummer:
848435
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€189,00

€171,00 Excl. btw

€206,91 Incl. btw

Leica Lino L2s Lijnlaser

De nieuwste toevoeging aan het Leica lijnlaserassortiment. De Leica Lino L2s is verkrijgbaar in twee varianten. Bij beide varianten wordt een Leica Twist 250, een moderne wandhouder. De Leica L2s wordt door middel van een magneet bevestigt op de Twist 250 wandbeugel. De laserlijnen van de Leica Lino L2s zijn afzonderlijk van elkaar in en uit te schakelen, voor een langere werkduur! Deze kwalitatief hoogwaardige kruislijnlaser beschikt over een horizontale en een verticale laserlijn.

- 1x Horizontale Laserlijn
- 1x Verticale Laserlijn

Vernieuwde Leica Lino Range:

Reeds heeft Leica de complete Leica Lino range vernieuwd. Zo is niet alleen het uiterlijk veranderd, maar zijn ook bij alle Lino types de specificaties positief verbeterd. Tevens zijn ze te verkrijgen met nieuwe opties, maar hebben ze ook standaard al nieuwe en verbeterde accessoires meegekregen. Zo wordt de Leica Lino L2s standaard geleverd met een zeer handige wandbeugel.

Leica TWIST 250:

De Lino L2s wordt nu standaard geleverd met de nieuwe TWIST 250 adapter/wandbeugel van Leica. De Leica Lino L2s wordt door middel van magneten op de TWIST 250 bevestigd, dus het vervelende vastschroeven is nu verleden tijd. Onder op de TWIST 250 zit een 1/4" aansluiting voor de kleinere statieven en adapters, maar daarnaast ook een 5/8" aansluiting zodat hij ook op grote statieven bevestigd kan worden. Achterop de TWIST 250 zitten naast een uitsparing voor een schroef of spijker ook een aantal magneten waardoor hij gemakkelijk op onder andere pijpen en stalen profielen opgehangen kan worden.

Horizontaal en verticaal uitlijnen:

De vloeistofwaterpas en het peillood behoren tot het verleden. Nu is er de Leica Lino L2s om eenvoudig referentiepunten van de ene wand naar de andere over te brengen. Het vernieuwde design heeft ervoor gezorgd dat er meer ruimte is voor grotere vensters/lenzen. De verticale lijn loopt nu door tot boven de Lino L2s en ook de horizontale lijn heeft nu meer ruimte en reikt tot de zijkanten van de Leica L2s. 

Vergrendeling / afschot:

U kunt het automatische nivelleren handmatig uitschakelen met behulp van de vergrendelfunctie. De laserlijn kan nu in iedere hoek worden geprojecteerd. De vergrendelfunctie maakt het mogelijk in uw werkzaamheden een afschot te creëren. Tevens werkt de vergrendeling ook als transportbescherming. TOP-Lijnlaser raadt het aan om de transportvergrendeling altijd in te schakelen als de kruislijnlaser uitstaat. Hiermee wordt de kans op beschadigingen aan het binnenwerk aanzienlijk verkleind.

Batterijen, Li-Ion of Netstroom (Triple Power Concept):

De Leica Lino L2s is verkrijgbaar in een variant met batterijen of Li-Ion accu. Het achterste gedeelte van de Leica L2s bevat 3 AA batterijen die optioneel te verwisselen zijn voor een Li-Ion accupack. Zoals bij de afbeeldingen is te zien wordt de Li-Ion variant in een mooie koffer geleverd. Hierin zit zowel de Li-Ion accu als het batterij pack, zodat er altijd gewisseld kan worden als één van de 2 leeg is. Als derde optie kan de L2s ook gebruikt worden aan de netstroom. Nooit meer zonder stroom dus met de Lino L2s!

(Optioneel) Leica RGR 200 Ontvanger nu voor €129 i.p.v. €179:

Het is ook mogelijk om de Leica L2s te gebruiken in combinatie met de Leica RGR 200 handontvanger. Hiermee is de laserlijn te detecteren wanneer deze niet meer zichtbaar is voor het menselijk oog. Door het gebruik van deze ontvanger wordt het werkbereik van de kruislijnlaser vergroot van 25 meter naar 80 meter. Lees hier meer over de Leica RGR 200...

Optioneel: 

• Compact Statief 170cm nu voor €29 extra i.p.v. €39. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 185cm nu voor €49 extra i.p.v. €59. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 250cm nu voor €69 extra i.p.v. €99. Meer info...
• 
Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €119 extra i.p.v. €159. Meer info...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan, met behulp van speciaal geijkte apparatuur. Mede hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar Garantie:

De standaard fabrieksgarantieperiode vanuit Leica bedraagt 2 jaar. Het is mogelijk om deze periode met een jaar te verlengen door middel van online registratie. De registratie dient binnen 8 weken na aankoop te worden voldaan. Na het registreren van uw Leica Lino kruislijnlaser bij Leica, beschikt u over een garantieperiode van 3 jaar.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 25 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 80 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Rood, 635 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 15 uur Batterijen / 40 uur Li-Ion Accu*
Lees meer Voeding: 3x AA Alkaline Batterijen / Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Alleen Li-Ion variant
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,530 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" (& 5/8" met TWIST 250)
Lees meer Afmetingen LxBxH: 110mm x 60mm x 100mm
Lees meer Garantie: 2 jaar (3 jaar na registratie bij Leica)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

(Starter Kit - Batterij Pack - 848435)

- Leica Lino L2s
- Leica TWIST 250
- Draagtasje
- Quickstart Handleiding
- Richtplaatje
- Batterij Pack
- Batterijen (3xAA)
- Leica Calibratie Certificaat
- TOP-Lijnlaser Calibratierapport

(Li-Ion Pack - In koffer - 864413)

- Leica Lino L2s
- Leica TWIST 250
- Leica Koffer
- Li-Ion Accu Pack
- Oplader
- Batterij Pack (excl. batterijen)
- Quickstart Handleiding
- Richtplaatje
- Leica Calibratie Certificaat
- TOP-Lijnlaser Calibratierapport

5/5

John Geplaatst op 4 December 2016 at 19:00

Top

4/5

Hans Geplaatst op 17 November 2015 at 08:51

Webshop is snel en duidelijk. Alleen de verticale laserlijn van de lino blijkt niet over het instrument te gaan. Hierna even contact gehad met Top lijnlaser. Ik kon zonder probleem de lijnlaser ruilen tegen een model wat dat wel kan. Uitstekende service!

5/5

Gerben Geplaatst op 21 Oktober 2015 at 16:05

Zeer gemakkelijk in gebruik. Heb de laser hier gekocht omdat deze eerst gecontroleerd word op de meetbaan voordat hij verstuurd word. Zeer groot pluspunt!

5/5

Hendrix Geplaatst op 6 Augustus 2015 at 16:52

Fijne laser, vooral een fijn pootje. Service was prima. Snelle bezorging.

4.75 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */