Futech MultiCross FLOOR 3D Vloerlaser Groen

De Futech Multicross FLOOR 3D Vloerlaser Groen is het nieuwste 3x360° model voorzien van "vloer" configuratie. Een omgekeerde 3D laser, ideaal voor vloer, hoogte en uitlijn werkzaamheden.
Artikelnummer:
028.3FG
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€349,00

€299,00 Excl. btw

€361,79 Incl. btw

Futech MultiCross FLOOR 3D Vloerlaser Groen

De Futech MultiCross 3D FLOOR Vloerlaser Groen, de nieuwe toevoeging aan het Futech 3D laser assortiment. De MultiCross 3D FLOOR is een omgekeerd principe van een 3D laser en de MultiCross modellen. Het principe is ontwikkeld om gemakkelijk hoogte bij vloer werkzaamheden te controleren en om bijvoorbeeld plinten te plaatsen. Daarnaast blijven alle 3D functionaliteiten uiteraard aanwezig en blijft de MultiCross 3D FLOOR de meest uitgebreide laser. 

• 1x 360° Horizontale Laserlijn Groen 
• 2x 360° Verticale Laserlijnen Groen

Werkzaamheden:

De Futech MultiCross 3D FLOOR Groen is een laser die de nadruk legt op de controle van hoogte en haakse hoeken. Het omgekeerde 3D principe maakt het ideaal om o.a. de nivellering van vloeren met een laserlijn slechts 15mm boven de vloer zo gemakkelijk mogelijk te maken. De MultiCross 3D FLOOR is de ideale allrounder voor werkzaamheden zoals vloeren leggen, tegelzetten, stopcontacten uitlijnen, wanden en systeemplafonds plaatsen!

Groen:

De MultiCross 3D FLOOR Groen beschikt over extra felle, groene laserlijnen. Het gebruik van de groene laserlijnen zorgt voor een aantal voordelen. Zo zijn groene laserlijnen 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Daarnaast is het voor het menselijk oog prettiger om naar een groene laserlijn te kijken dan naar een rode, waardoor het werken op zicht vele malen aangenamer wordt. Ook is het werkbereik groter met een groene lijnlaser.

Zelfnivellerend:

Door middel van de schuifknop aan de zijkant van het apparaat is de transportvergrendeling van de MultiCross 3D FLOOR Groen in en uit te schakelen. Wanneer deze wordt ontgrendelt, zal de lijnlaser zich automatisch nivelleren. Staat de laser buiten zijn nivelleerbereik van ±3°, dan zullen de laserlijnen knippen om aan te geven dat de laser niet nivelleert. Plaats dan de MultiCross 3D FLOOR Groen op een vlakkere ondergrond om dit te verhelpen.

Afschot:

Het is met de Futech MultiCross 3D FLOOR Groen ook mogelijk om een schuine laserlijn te projecteren. Doormiddel van de vergrendelknop aan de zijkant kan er gekozen worden voor afschotmodus, hiermee is de laser te kantelen naar elke gewenste schuinte. Het is dan mogelijk om deze lijnlaser te gebruiken voor een schuine referentielijn.

Lithium-Ion:

De nieuwe Futech MultiCross 3D FLOOR Groen is nu uitgerust met een Lithium-Ion accu. De accu levert tot vier keer meer kracht dan tradionele NiMH accu's. Een Li-Ion accu is daarnaast vele malen minder gevoelig voor temperatuur dan een NiMH accu. Waar een NiMH accu tot wel de helft van zijn kracht verliest bij koude temperaturen, is dit bij een Li-Ion accu niet het geval.

Raakt de accu toch onverhoopt leeg? Geen probleem! De Futech MultiCross 3D FLOOR Groen is ook te gebruiken aan de netstroom. Ook wanneer er geen stroompunt in de buurt aanwezig is, is deze lijnlaser te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om de Lithium-Ion accu te verwijderen en te vervangen voor vier AA alkaline batterijen.

Optioneel:

• Futech Line Tracer Red / Green Ontvanger (€79 i.p.v. €99):

Het is ook mogelijk om de MultiCross FLOOR 3D te gebruiken in combinatie met de Futech Line Tracer R/G handontvanger. Hiermee is de laserlijn te detecteren wanneer deze niet meer zichtbaar is voor het menselijk oog. Door het gebruik van deze ontvanger wordt het werkbereik van de laser vergroot van 35m naar 70m. Meer info...

• Compact Statief 170cm nu voor €29 extra i.p.v. €39. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 185cm nu voor €49 extra i.p.v. €59. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 250cm nu voor €69 extra i.p.v. €99. Meer info...
• 
Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €119 extra i.p.v. €159. Meer info..

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan, hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport mee en voorzien we de lijnlaser van een calibratiesticker. Wij adviseren elke lijnlaser jaarlijks door ons te laten calibreren.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x360° horizontaal groen, 2x360° verticaal groen
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cone
Lees meer Laserdiode: Groen, 525 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 24 uur*
Lees meer Voeding: Lithium Ion Accu of 4x AA Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: 0°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 0,570 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 83 x 100 x 100 mm
Lees meer Garantie: 2 Jaar

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Futech MultiCross 3D FLOOR Vloerlaser Groen
- Wandbeugel
- Lithium-Ion Accu
- Oplader
- Laserbril
- Richtplaat
- Tas
- TOP-Lijnlaser.nl Calibratierapport
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */