Stanley FATMAX® 5 Punts- en Kruislijnlaser Groen

Professionele groene 5 punts- kruislijnlaser van Stanley FATMAX®. De twee kruislijnen en 5 laserpunten zijn extra goed zichtbaar door het groene laserlicht.
Artikelnummer:
FMHT77598
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€399,00

€299,00 Excl. btw

€361,79 Incl. btw

Stanley Laser Specialist Centre logoStanley FATMAX® 5 Punts- en Kruislijnlaser Groen Li-Ion FMHT77598-1

De Stanley FATMAX® SLGi-P5 is ontworpen voor de professional. Zoals de naam al zegt beschikt deze laser over zowel laserpunten als laserlijnen. Door die combinatie is de Stanley FATMAX® SLGi-P5 geschikt voor talloze toepassingen. De laserpunten staan loodrecht op elkaar. Door de transportvergrendeling op deze laser wordt de kans op schade tijdens het vervoeren geminimaliseerd. De groene laserlijnen en -punten zijn nog beter te zien dan rode laserlijnen en -punten, wat nog makkelijker werkt!

Vernieuwd voor 2019 → nu met Lithium Ion accu i.p.v. batterijen!

Bekijk de video onderaan de pagina om te zien hoe uitgebreid de FATMAX® SLGi-P5 gebruikt kan worden!

- 1 Horizontale Laserlijn Groen
- 1 Verticale Laserlijn Groen
- 5 Laser Loodpunten Groen

FATMAX® SLGi-P5:

Deze professionele 5 punts- kruislijnlaser Groen van Stanley FATMAX® is één van de nieuwe modellen in het FATMAX® assortiment. De twee felle laserlijnen zijn goed zichtbaar en met de toevoeging van 5 groene laser loodpunten kunnen gemakkelijk hoeken uitgezet worden.

Door het grote doorlopende venster hebben de laserlijnen een grote hoek en zijn alles laser loodpunten exact haaks. De Stanley FATMAX® SLGi-P5 projecteert 1 horizontale en 1 verticale groene laserlijn + 5 individuele laserpunten zodat de hele ruimte gedekt is tijdens de werkzaamheden.

Lithium Ion (Nieuw!):

De Stanley FATMAX® SLGi-P5 lijnlaser heeft een hoogwaardige interne Lithium Ion accu die 10 (laserlijnen) tot 20 (punten) uur meegaat. Niet meer continu batterijen wisselen en kopen maar nu gemakkelijk de FATMAX® SLGi-P5 opladen voor of na elke klus. Mocht de accu eerder leeg zijn maar is de klus nog niet klaar? Geen probleem, met de meegeleverde oplader kan de FATMAX® SLGi-P5 gemakkelijk aan de netstroom worden aangesloten zodat de werkzaamheden door kunnen gaan.

Hoge kwaliteit:

Door de hoge kwaliteit van deze FATMAX® SLGi-P5 kan een gehele nauwkeurigheid van 3mm op 10 meter gegarandeerd worden. Omdat wij van TOP-Lijnlaser.nl deze lijnlaser eerst volledig calibreren op onze testbaan, kunnen wij garanderen dat wanneer de kruislijnlaser ons pand verlaat de specificaties kloppen. Wij voorzien dan ook als enige de kruislijnlaser van een calibratiesticker en calibratierapport van TOP-Lijnlaser.nl

Groene laserdiodes:

Omdat bij deze Stanley FATMAX® SLGi-P5 alleen componenten van hoge kwaliteit gebruikt zijn is deze kruislijnlaser voorzien van extra felle groene laserdiodes. Hierdoor heeft de SLGi-P5 een zeer felle sterke laserlijn met een groot bereik. De groene laserlijnen en punten zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode. Wij van TOP-Lijnlaser.nl controleren dan ook de lijnsterkte van elk model.
 
Ontvanger Stanley FATMAX® LD200-G 50% Korting! (+ €49,00 i.p.v. €99!): 
De Stanley FATMAX® SLGi-P5 multifunctionele lijnlaser kan gebruikt worden in combinatie met een handontvanger. Ideaal voor gebruik bij grote afstanden tot 50 meter of voor gebruik buiten omdat de laserstraal niet meer zichtbaar is. Meer informatie ...

Transportvergrendeling:

TOP-Lijnlaser adviseert altijd een kruislijnlaser te gebruiken met transportvergrendeling. Wanneer een kruislijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling kan het pendelmechanisme binnen in de kruislijnlaser vergrendeld worden waardoor het minder snel beschadigd tijdens transport.

Stanley FATMAX® TSTAK® Koffer: 

De Stanley FATMAX® SLGi-P5 wordt geleverd in de TSTAK® koffer van Stanley. De TSTAK® koffers kunnen gemakkelijk op en aan elkaar bevestigd worden. Met andere TSTAK® koffers van Stanley past deze kruislijnlaser er met gemak bij. Daarnaast zijn de TSTAK® koffers robuuster en bieden deze een betere bescherming dan reguliere lijnlaserkoffers. 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan door één van onze laserspecialisten. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en bent u er zeker van dat u een nauwkeurige lijnlaser ontvangt!

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden, maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter laserlijnen / 45 meter laserpunten*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter* (enkel de laserlijnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 5x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 535 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 10 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,900 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 119mm x 70mm x 115mm
Lees meer Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® SLGi-P5
- Stanley FATMAX® TSTAK® Koffer
- Stanley FATMAX® Wand/Vloerbevestiging
- Richtplaatje
- Laserbril
- Oplader 

Stanley FATMAX® SLGi-P5 Laser Video: 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */