ADA 3D Liner 2V Groene Lijnlaser

Professionele ADA lijnlaser met 3 groene laserlijnen. Eén horizontale en twee verticale groene laserlijnen die haaks op elkaar staan. Ideaal voor interieurwerkzaamheden door zijn Li-Ion accupack!
Artikelnummer:
A00532
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€349,00

€249,00 Excl. btw

€301,29 Incl. btw

ADA 3D LINER 2V Lijnlaser Groen

Nieuw(!), de ADA 3D Liner 2V Groen met groene laserlijnen! De ADA 3D Liner was in zijn rode uitvoering als 2V, 3V en 4V al een absoluut succesmodel. Nu terug in productie als groene uitvoering op verzoek van velen en zelfs met Lithium-Ion accu voor een nog hoger gebruiksgemak. Ideaal voor interieurwerkzaamheden door zijn 2 verticale groene laserlijnen die haaks op elkaar staan! Deze compacte groene lijnlaser wordt compleet in een professionele koffer geleverd. De koffer is zo ontworpen dat deze ook plaats biedt aan de bijbehorende accessoires.

- Eén Horizontale Laserlijn (Groen)
- Twee Verticale Laserlijnen (90°) (Groen)
- Eén Loodpunt Onder (Rood)

Compact:

De ADA 3D Liner 2V Groen is erg compact, dus gemakkelijk mee te nemen en te positioneren. Het voorgaande rode model was al compact vergeleken andere lijnlasers. Maar door het vernieuwde en verbeterde binnenwerk, is het mogelijk geworden om een nog compactere laser te ontwikkelen. Dit maakt deze groene lijnlaser een populair model en erg fijn om mee te werken. 

Groene laserlijnen:

Groene laserlijnen zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Onze ogen kunnen groen licht namelijk vele malen beter opnemen waardoor een groter werkbereik ontstaat en beter zicht. Mede hierdoor is het gebruiksvriendelijker om met een groene lijnlaser te werken. Vooral voor interieurwerkzaamheden is de ADA 3D Liner 2V een zeer geschikte lijnlaser. Door dat de laserlijnen dus beter waar te nemen zijn, is het beter mogelijk om op zicht te werken met een groene lijnlaser.

Hoge kwaliteit:

Alle lijnlasers van ADA zijn van hoge kwaliteit. Door de hoogwaardige componenten kan een goede kwaliteit en hoge nauwkeurigheid gegarandeerd worden. Ook de strenge controle in de fabriek is een kenmerk van ADA wat resulteert in een zeer net afgewerkte lasers. De hoge kwaliteit is niet alleen terug te zien in de lasers en het binnenwerk, maar wordt ook door vertaald naar de bijbehorende accessoires. Zo zit de ADA 3D Liner 2V bijvoorbeeld in een professionele draagkoffer, met daarin ruimte om alle accessoires te plaatsen.

Professionele Groene Lijnlaser:

Door de hoge kwaliteit en de juiste nauwkeurigheid is deze lijnlaser ideaal voor de professional. Als professional wil je altijd de hoogste kwaliteit afleveren en met de ADA 3D Liner 2V Groen is dat geen probleem. De maximale afwijking van deze groene lijnlaser bedraagt slechts 2 millimeter op 10 meter, wat deze laser erg nauwkeurig maakt voor de prijsklasse waar het in valt. Daarnaast beschikt deze laser over erg felle laserlijnen, waardoor deze nog beter te zien zijn!

Transportlock + Afschot:

Met het ingebouwde transportlock beschadigd het binnenwerk van de ADA 3D Liner 2V Groen niet tijdens het vervoeren. De transportlock wordt gemakkelijk ingeschakeld door een draaiknop. Wanneer de lijnlaser ontgrendeld is en buiten zijn nivelleerbereik van 3° staat beginnen de laserlijnen als waarschuwing te knipperen. Zo ontstaan geen onverwachte meetfouten! Het is echter mogelijk om het knipperen te onderbreken door de ontvangerknop ingedrukt te houden, hierdoor kunnen werkzaamheden onder afschot uitgevoerd worden. 

Lithium Ion Accu:

Door de meegeleverde Li-Ion accu kan gemakkelijk een lange periode achter elkaar gewerkt worden. Met een volledig opgeladen accu kan er een werkduur van 18 uur worden gerealiseerd. Deze hoogwaardige Lithium-Ion accu is zo ontwikkelt dat de temperatuur geen invloed heeft op de prestaties. Bij oudere accu's kan het voorkomen dat de helft van de werkduur verloren gaat als de temperatuur tot het vriespunt zakt. Wanneer de accu van de ADA 3D Liner 2V Groen leeg is, kan deze geladen worden buiten de laser terwijl er doorgewerkt kan worden met 4 AA alkaline batterijen of door middel van de netstroomaansluiting.

Optioneel:

Compact Statief 170cm nu voor slechts €29 extra i.p.v. €39. Meer info...
Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €49 extra i.p.v. €59. Meer info...
Compact Statief Robuust 250cm nu voor €69 extra i.p.v. €99. Meer info...
• 
Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €119 extra i.p.v. €159. Meer info...

• ADA LR-60G Handontvanger (+€69,-):
Deze 3D Liner 2V Groen kan gebruikt worden in combinatie met een ontvanger. Een ontvanger wordt gebruikt wanneer de laserlijn niet meer zichtbaar is. Dit kan voorkomen wanneer gewerkt wordt in een zeer licht omgeving, op grote afstand of buiten. Met deze ontvanger kan de laserlijn gemakkelijk ontvangen worden. De ontvanger detecteert de laserlijn en geeft ook of de lijn zicht hoger of lager bevindt. Dit doet de ontvanger met LED's en een akoestisch signaal. Met deze ontvanger kan een bereik van 70 meter gehaald worden. Lees meer...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

De ADA 3D Liner 2V Groen wordt, net als elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl, eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd voor deze verzonden wordt. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport, als deze aan alle fabrieksspecificaties voldoet. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven. Lees hier de garantievoorwaarden...

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 35 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 70 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 2x verticaal, 1x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 532 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 3 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 18 uur*
Lees meer Voeding: 4x AA Alkaline Batterijen / Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: 0°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 0,9 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 115 x 115 x 180 mm
Lees meer Garantie: 3 jaar
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA 3D LINER 2V Groen
- Calibratierapport
- Lithium-Ion Accu
- Handleiding
- Statiefadapter
- Richtplaat
- Laserbril
- Oplader
- Koffer
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */