Leica Lino L2P5G Lijnlaser

De Leica Lino L2P5G beschikt over groene laserlijnen en punten, dit maakt het beter zichtbaar voor het menselijk oog. Door het gebruik van de Li-Ion accu kan het gedurende twee volle werkdagen worden gebruikt op een enkele lading.
Artikelnummer:
864435
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€549,00

€436,00 Excl. btw

€527,56 Incl. btw

Leica Lino L2P5G Lijn-/Puntlaser

De Leica Lino L2P5G is één van de meest recente toevoegingen aan het Lino assortiment. Ten opzicht van zijn voorganger, beschikt de Lino L2P5G nu over verbeterde specificaties en beter ontwikkelde accessoires. Bijvoorbeeld de Leica Twist 360 wandbeugel, de laser is hier op te bevestigen door middel van een magneet. De wandbeugel is dan weer eenvoudige te bevestigen aan een schroef of stalen constructie. Door de combinatie van laserpunten en laserlijnen is de Leica Lino L2P5G geschikt voor vele toepassingen.

- 1x horizontale laserlijn
- 1x verticale laserlijn
- 5x laserpunt (boven, onder, voor, links en rechts)

Vernieuwde Leica Lino Range:

In 2018 heeft Leica de complete Lino range vernieuwd. Zo is niet alleen het uiterlijk veranderd maar zijn ook bij alle Lino types de specificaties positief verbeterd. Tevens zijn ze te verkrijgen met nieuwe optionele opties maar hebben ze ook standaard al nieuwe en verbeterde accessoires mee gekregen.

Groene laserlijnen:

Groen laserlicht is 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de laserlijn beter zichtbaar en kan dus verder en gemakkelijker gewerkt worden. 

Leica TWIST 360:

De Lino L2P5G wordt nu standaard geleverd met de nieuwe TWIST 360 adapter/wandbeugel van Leica. De Lino L2P5G wordt door middel van magneten op de TWIST 360 bevestigd, dus het vervelende vastschroeven is nu verleden tijd. Onder op de TWIST 360 zit een 1/4" aansluiting voor de kleinere statieven en adapters maar daarnaast ook een 5/8" aansluiting zodat hij ook op grote statieven bevestigd kan worden. Achterop de TWIST 360 zitten naast een uitsparing voor een schroef of spijker ook een aantal magneten waardoor hij gemakkelijk op o.a. pijpen en stalen profielen opgehangen kan worden.

Leica UAL 130 Adapter:

In de koffer van de Leica Lino L2P5G zit naast de nieuwe TWIST 360 ook de UAL 130 adapter. De UAL 130 adapter is ideaal als de Lino L2P5G bevestigd moet worden aan bijvoorbeeld randen, profielen of metalen palen en staven. De TWIST 360 is gemakkelijk in een handomdraai te bevestigen op de UAL 130 adapter door middel van magneten. Als de UAL 130 adapter i.c.m. de TWIST 250 gebruikt word is er de mogelijkheid tot fijn afstelling in de hoogte tot wel 130mm!

Horizontaal en verticaal uitlijnen:

De vloeistofwaterpas en het peillood behoren tot het verleden; nu is er de Leica Lino L2P5G om eenvoudig referentiepunten van de ene wand naar de andere over te brengen. Het vernieuwde design heeft ervoor gezorgd dat er meer ruimte is voor grotere vensters/lenzen. De verticale lijn loopt nu door tot boven de Lino L2P5G en ook de horizontale lijn heeft nu meer ruimte en reikt tot de zijkanten van de Lino L2P5G. 

Vergrendeling / afschot:

U kunt het automatische nivelleren handmatig uitschakelen met behulp van de vergrendelfunctie. De laserlijn kan nu in iedere hoek worden geprojecteerd. De vergrendelfunctie maakt het mogelijk in uw werkzaamheden een afschot te creëren. Tevens werkt de vergrendeling ook als transportbescherming.

Batterijen, Li-Ion of Netstroom (Triple Power Concept):

De Leica Lino L2P5G wordt geleverd met een batterijhouder en een Li-Ion accu. Het achterste gedeelte van de Lino L2P5G bevat 3 AA batterijen die te verwisselen zijn voor een Li-Ion accu. Zo is het mogelijk om bij een lege accu toch door te werken. Hierdoor hoeft u dus nooit stil te staan vanwege een lege accu!

(Optioneel) Leica RGR 200 Ontvanger nu voor €129 i.p.v. €179:

Het is ook mogelijk om de Leica L2P5G te gebruiken in combinatie met de Leica RGR 200 handontvanger. Hiermee is de laserlijn te detecteren wanneer deze niet meer zichtbaar is voor het menselijk oog. Door het gebruik van deze ontvanger wordt het werkbereik van de laser vergroot van 25m naar 80m. Lees hier meer over de Leica RGR 200...

Optioneel: 

• Compact Statief 170cm nu voor €29 extra i.p.v. €39. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 185cm nu voor €49 extra i.p.v. €59. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 250cm nu voor €69 extra i.p.v. €99. Meer info...
• 
Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €119 extra i.p.v. €159. Meer info...

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

3 jaar Garantie:

De standaard fabrieksgarantieperiode vanuit Leica bedraagt 2 jaar. Het is mogelijk om deze periode met een jaar te verlengen door middel van online registratie. De registratie dient binnen 8 weken na aankoop te worden voldaan. Na het registreren van uw Leica Lino kruislijnlaser bij Leica, beschikt u over een garantieperiode van 3 jaar.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 35 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 80 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 5x loodlijn
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 525 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 4 uur batterijen / 15 uur Li-Ion Accu*
Lees meer Voeding: 3x AA Alkaline Batterijen / Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,530 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" (& 5/8" met TWIST 250)
Lees meer Afmetingen LxBxH: 110mm x 60mm x 100mm
Lees meer Garantie: 2 jaar (3 jaar na online registratie)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:
- Leica Lino L2P5G
- Leica TWIST 360
- UAL 130 bevestigingsbeugel
- Koffer
- Li-Ion accu
- Oplader
- Batterijhouder
- Richtplaatje
- Calibratierapport
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */