Spectra LT20 G Kruislijnlaser

Ideaal voor interieurbouw, de zelfnivellerende Spectra LT20G lijnlaser. Erg robuust door de rubberen behuizing! Door de groene kleur van de laserstralen zijn deze beter zichtbaar dan rode.
Artikelnummer:
128486
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:

€259,00

€225,00 Excl. btw

€272,25 Incl. btw

Spectra LT20 G Lijnlaser

Wie op zoek is naar een handige lasertool voor een scherpe prijs, komt als vanzelf bij de LT20 G uit. Deze nieuwste kruislijnlaser van Spectra Precision is zeer compact en onmisbaar bij bijvoorbeeld nivellerings- en uitzetwerkzaamheden en loodrechttoepassingen. De groene laserlijnen van de Spectra LT20 G zijn zeer goed te zien in vergelijking met rode laserlijnen.

- 1x horizontale laserlijn
- 1x verticale laserlijn

Groen:

Door de groene lasertechnologie zijn deze groene laserlijnen extreem goed zichtbaar. Hierdoor kan niet alleen een groter werkbereik behaalt worden maar de gebruiksvriendelijkheid word ook aanzienlijk hoger. 

Nieuw, robuust design:

De LT20 G is de eerste lasertool van Spectra Precision die in een nieuw jasje is gegoten. De robuuste behuizing is omkleed met rubber voor de zwaarste omstandigheden op de bouwplaats. Deze kruislijnlaser doorstaat moeiteloos een val van één meter op beton en is speciaal ontworpen om langer mee te gaan dan alle concurrerende lasertools.

Veelzijdige magneetklem:

De LT20 G wordt geleverd in een stevige draagtas met een rode doelplaat. Daarnaast tref je hierin een speciale magneetklem aan. Deze is uiterst veelzijdig en helpt je om optimaal gebruik te maken van de vele toepassingen die deze kruislaser kent. Dankzij de sterke magneet kun je deze lasertool op vele metalen bevestigen. Ook is deze klem uitgerust met riempjes, opdat je de LT20 G zowel horizontaal als verticaal aan een paal of pilaar kunt vastmaken. Tenslotte is de houder voorzien van zowel een 1/4"- als een 5/8"-schroefdraadaansluiting, voor montage op diverse statieven.

Optioneel: 

• Compact Statief 170cm nu voor €29 extra i.p.v. €39. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 185cm nu voor €49 extra i.p.v. €59. Meer info...
• 
Compact Statief Robuust 250cm nu voor €69 extra i.p.v. €99. Meer info...
• 
Opdraaibaar Spindelstatief 290cm nu voor €119 extra i.p.v. €159. Meer info...

Calibratie:

Deze kruislijnlaser van Top-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij deze kruislijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:
 
- Spectra LT20 G
- Draagtas
- Magnetische wandhouder
- Richtplaatje
- Batterijen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */