Spectra LT58G 360° Kruislijnlaser

Spectra LT58G kruislijnlaser met 3 laserlijnen van 360°. Wordt geleverd in een robuuste koffer met uitgebreide muurbeugel.
Artikelnummer:
128671
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 4 werkdagen

€680,00

€579,00 Excl. btw

€700,59 Incl. btw

Spectra LT58G 3x360° 3D Laser Groen

De Spectra LT58G 3D Laser heeft 3 360° laserlijnen in het groen. Deze nieuwste 3D Laser in het Spectra assortiment is dan ook de beste op dit moment. De 3 groene laserlijnen van 360° zijn extreem goed zichtbaar. Het groene laserlicht is tot wel 6 keer beter zichtbaar dan het oorspronkelijke rode laserlicht. De Spectra LT58G 3D Laser is van uitstekende kwaliteit. De kwaliteit die u gewend bent van Spectra Precision vindt u terug in deze 3D Laser. 
 
- 1x 360° horizontale laserlijn
- 2x 360° verticale laserlijnen

3D Laser in het groen:

Door de groene lasertechnologie zijn deze 3x360° groene laserlijnen extreem goed zichtbaar. Hierdoor kan niet alleen een groter werkbereik behaalt worden maar de gebruiksvriendelijkheid word ook aanzienlijk hoger. De laserlijnen van de Spectra LT58G zijn zichtbaar tot 35 meter bij gebruik binnen. 

3x laserlijn van 360°:

Deze groene 3D Laser van Spectra Precision is de nieuwste innovatie in hun assortiment kruislijnlasers. De 3 laserlijnen van 360° maken deze 3D Laser tot de beste afbouw/interieur laser in de markt. De horizontale laserlijn geeft een horizontale referentie over de volledige 360°. De kruislijnlaser hoeft dus nooit meer verplaatst te worden binnen de zelfde ruimte. Ook de twee verticale laserlijnen van de Spectra LT58G zien 360° en staan haaks op elkaar. Dit is noodzakelijk om haakse hoeken uit te zetten voor bijvoorbeeld het plaatsen van systeemwanden of muren.

Eenvoud en gemak:

De bediening van de Spectra LT58G is zo gemakkelijk en eenvoudig dat deze door iedereen gebruikt kan worden. Door middel van het ontgrendelen van het mechanisme wordt de laserlijn geactiveerd en genivelleerd. Deze 3D laser is dus zelfnivellerend. 

Allround kruislaser:

Of je nu wanden wilt uitzetten, tegelwerkzaamheden wilt doen of een systeemplafond wilt uitlijnen: het kan allemaal met de Spectra LT58G. Door midden van de multifunctionele wandhouder kan de Spectra LT58G gemakkelijk aan de wand bevestigd worden. Deze wandhouder wordt standaard meegeleverd en kan ook magnetisch bevestigd worden. Door de extra felle groene laserlijnen is deze Spectra 3D laser zeer goed zichtbaar en kan voor elke binnen toepassing ingezet worden. In combinatie met een handontvanger kan deze 3D Laser zelfs buiten gebruikt worden wanneer de laserlijnen niet meer zichtbaar zijn. In combinatie met de handontvanger van Spectra kan deze LT58G een werkbereik maken van 140 meter. Er kan dus gesteld worden dat deze Spectra 3D Laser multifunctioneel inzetbaar is. 

Efficiënte accu's:

De Spectra LT58G die is voorzien van een Lithium-ion accu. Li-Ion accu's zijn snel op te laden en gaan extra lang mee. Na een halfuur snelladen kun je al twee uur werken, maar na een volledige laadsessie van 8 uur kun je maar liefst tot 19 uur doorwerken. Geen gedoe met lege batterijen meer!

Uiterst robuust:

Laat je de LT58G per ongeluk vallen? Geen probleem. Deze kruislijnlaser overleeft een val op beton tot 1 meter. De LT58G is tevens schokbestendig en spatwaterdicht. Om onnodige belasting van de laser te voorkomen tijdens het transport, is deze 3D laser voorzien van een transportbeveiliging.

Statief Upgrade ✔️:

• Compact Statief Robuust 185cm nu voor slechts €19 extra i.p.v. €59! Meer info...
• Combi Paalstatief 330cm 
nu voor slechts €29 extra i.p.v. €69! Meer info...
• Opdraaibaar Spindelstatief 330cm 
nu voor slechts €99 extra i.p.v. €159! Meer info...

Calibratie:

Deze 3D laser van Top-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij deze Spectra LT58G geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan in Zeewolde. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de laser binnen de fabrieksspecificaties valt voordat deze verzonden word.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 35 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 70 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x 360° horizontaal, 2x 360° verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja, gedeeltelijk
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cone
Lees meer Laserdiode: Groen, 515 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en):  1 straal: 19 uur, 3 stralen: 11 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Lees meer Gewicht: 0,67 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 152 x 84 x 116 mm
Lees meer Garantie: 1 jaar

 *in de meest gunstige omstandigheden


Leveringsomvang:

- Spectra LT58G 360°
- Koffer
- Multifunctionele wandhouder
- Li-Ion accupack
- Laserbril
- Richtplaatje
- Oplader
- Compact Statief 170cm

5/5

Hannes Geplaatst op 29 Maart 2019 at 08:45

Precies wat je van Spectra verwacht. Gewoon een top toestel.

5/5

Berend Geplaatst op 12 Maart 2019 at 11:47

Duidelijke uitleg bij een goed product. Omdat ik gewoon een goede laser wilde hebben ze me geadviseerd om deze Spectra te nemen. Nu een aantal keer mee gewerkt en lijkt perfect te werken. Uitstekende oplossing voor de afbouw. Zeer tevreden met het product maar ook met de service van dit bedrijf. Dikke pluim.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */