Stanley FATMAX® FCL-G AA Lijnlaser Groen

De vernieuwde, professionele groene lijnlaser Stanley FATMAX® FCL-G AA. Deze vernieuwde groene FATMAX® FCL-G lijnlaser heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Artikelnummer:
FMHT77586-1
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€179,00

€145,00 Excl. btw

€175,45 Incl. btw

Stanley Laser Specialist Centre LogoStanley FATMAX® FCL-G AA Lijnlaser Groen

De FATMAX® FCL-G AA is de opvolger van de succesvolle FATMAX® FCL-G Lijnlaser. De FCL-G AA is nog verder geoptimaliseerd en kwalitatief verder verbeterd ten opzichte van de FCL-G. De FATMAX® FCL-G AA is de nieuwe instapper in het groene FATMAX® laserassortiment voor de professional. Een groene lijnlaser met extra felle laserlijnen, voor een nog betere zichtbaarheid!

Nieuw, groen, robuust, professioneel, betrouwbaar!

Professioneel:

Kwaliteit staat bij Stanley FATMAX® erg hoog in het vaandel. Alle FATMAX® lasers positioneren zich boven het reguliere Stanley laser assortiment. Hieruit is een nieuwe hoogwaardige lijn met FATMAX® FCL lijnlasers neergezet. Deze FATMAX® FCL-G AA heeft zeer felle groene laserlijnen en een verticale laserlijn die tot over het instrument reikt. Door de meegeleverde wandhouder kan de FCL-G AA gemakkelijk en snel aan een wand bevestigd worden met magneten of aan een schoef of spijker door de uitsparing in de beugel.

Groen:

Omdat bij deze Stanley FATMAX® FCL-G AA lijnlaser alleen componenten van hoge kwaliteit gebruikt zijn is deze lijnlaser voorzien van extra felle groene laserdiodes. Hierdoor heeft de laser zeer felle en krachtige laserlijnen met een groot bereik. De groene laserlijnen en zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Wij van TOP-Lijnlaser.nl controleren dan ook de lijnsterkte van elk model.

Gebruiksvriendelijk:

Met de bediening aan de voorkant van het instrument kan gemakkelijk het pendelmechanisme worden ontgrendeld. Voor het inschakelen van beide laserlijnen heeft de Stanley FATMAX® FCL-G AA lijnlaser een knop. Met de knop kunnen de horizontale en verticale laserlijn afzonderlijk van mekaar worden ingeschakeld en uiteraard ook tegelijkertijd. Verder beschikt de laser over een afschot indicator en een indicatielampje voor de batterijen. Optioneel is de Stanley FATMAX® FCL-G AA uit te breiden met een handontvanger voor werkzaamheden in zeer lichte ruimtes of buiten. Om deze functie te gebruiken heeft de groene lijnlaser een knop waarmee u de ontvangerstand activeert. 

Zelfnivellerend:

De Stanley FATMAX® FCL-G AA lijnlaser nivelleert zichzelf automatisch. Buiten zijn nivelleerbereik begint de laserlijn te knipperen en geeft hij met een indicatielampje een waarschuwing, waardoor geen ongewenste meetfouten ontstaan. De groene lijnlaser heeft een pendelmechanisme wat magnetisch wordt gedempt, hierdoor is de lijnlaser snel genivelleerd. Het nivelleerbereik is ±4° waardoor de ondergrond niet volledig waterpas hoeft te zijn.

Afschot:

Wanneer een schuine laserlijn benodigd is, kan deze groene lijnlaser ook uitstekend ingezet worden. Door de lijnlaser te kantelen kunnen de laserlijnen in afschot gezet worden. De laserlijn van de Stanley FATMAX® FCL-G AA gaat eerst knipperen om aan te geven dat de laserlijn buiten nivelleerbereik staat. Vervolgens schakelt na enkele seconden de afschot modus in. Nu zal de laserlijn om de 30 seconden knipperen om aan te geven dat de lijnlaser in afschotmodus staat. Tevens zal er boven op het instrument een lampje gaan branden dat het instrument in afschot staat. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan.

Optioneel:

Stanley LD200-G Ontvanger 50% Korting! (+ €49,00 i.p.v. €99!):
De FATMAX® FCL-G AA beschikt over een ontvanger modus. De lijnlaser is dan ook te gebruiken in combinatie met een ontvanger, de Stanley LD200-G. Dat is ideaal voor buiten gebruik, klussen in lichte omstandigheden of wanneer met grote afstanden gewerkt wordt.
 
Stanley Compact Statief 150cm (+ €25,- i.p.v. €39,- ):
Combineer de FATMAX® FCL-G AA nu met het nieuwe Stanley Compact Statief 150cm! Dit compacte Stanley statief is ideaal als basis om op hoogte te komen. Het statief is uitschuifbaar, opdraaibaar en heeft een kantelbare kop voor afschot werkzaamheden.
 
Stanley TP1 Robuust 150cm Statief (+ €39,- i.p.v. €49,- ):
Combineer de FATMAX® FCL-G AA nu met het nieuwe robuuste Stanley TP1 150cm Statief! Met dit nieuwe Stanley statief heeft de FCL-G een zeer stabiele basis. Dit statief is voornamelijk geschikt voor zwaardere lijnlasers. Het statief is uitschuifbaar tot een hoogte van max. 150cm.


Stanley Opdraaibaar Interieur Statief 250cm (+ €59,- i.p.v. €69,- ):
Combineer de FATMAX® FCL-G AA nu met het nieuwe Stanley 250cm opdraaibare interieur statief! Met dit nieuwe Stanley statief is het mogelijk om tot elke gewenste hoogte te komen. Het statief is uitschuifbaar, opdraaibaar en heeft een kantelbare kop voor afschot werkzaamheden.

3 Jaar Garantie op Stanley FATMAX® Lasers

Stanley geeft op alle Stanley FATMAX® lijnlaser 3 jaar garantie na registratie van de lijnlaser bij Stanley. Standaard geeft Stanley 1 jaar garantie. Wanneer de Stanley FATMAX® lijnlaser is geregistreerd bij Stanley wordt dit automatisch 3 jaar. Registreer daarom binnen 3 weken na aanschaf uw Stanley FATMAX® lijnlaser. 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek):

Deze lijnlaser met bijbehorende accessoires van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd. Blijkt het dat de laser niet aan de fabrieksspecificaties voldoet, wordt deze gecalibreerd. Bij deze lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport en -sticker. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Lees meer Bereik (zicht): 35 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 50 meter*
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Lees meer Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Lees meer Mechanisme: Pendel
Lees meer Transportvergrendeling: Ja
Lees meer Laser principe: Cilinder
Lees meer Laserdiode: Groen, 510 nm, Klasse 2
Lees meer Nivelleerbereik: 4 graden
Lees meer Afschot: Manueel
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur per accu / batterij(en): 20 uur (1 lijn), 10 uur (2 lijnen)
Lees meer Voeding: 4x AA Alkaline Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Nee
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -7°C tot 50°C
Lees meer Gewicht: 0,55 kg
Lees meer Aansluiting: 1/4" & 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 100 x 70 x 100mm
Lees meer Garantie: 1 jaar (3 jaar na registratie bij Stanley)
 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Stanley FATMAX® FCL-G AA
- Calibratierapport
- Wandhouder
- Opbergtas
- Batterijen

5/5

Rombout Allround Geplaatst op 2 Augustus 2019 at 13:53

Flink vergeleken op site en deze gekozen. Wilde een kwaliteit laser groen met statief en ontvanger en dan uitkomen op de Fatmax. Super tevreden mee

5/5

Stanley de Goede Geplaatst op 22 Januari 2019 at 13:47

Als naamgenoten zou het al niet mis kunnen gaan. Ben er tot nu toe zeer tevreden over. Prima service

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */